Connect with us

Hír

Ház 22 millió dollárért, Manzielt még érdekli a foci

Az egykoron Denverben főedzősködő Mike Shanahan eladásra kínálja 30000 négyzetméteres otthonát. Az ingatlan kikiáltási ára 22 millió dollár, de úgy tudni, hogy ez az összeg alkuképes. Az ár – többek között – azért is ilyen borsos, mert a házban található 6 hálószoba, 11 fürdő, egy squash pálya, egy bowling pálya és egy golf szimulátor is. Érdekesség, hogy Peyton Manning is lakott korábban a villában, valamint Donald Trump egyik adománygyűjtő rendezvényét is itt tartották.

 

ház

 

Ami nem jött össze Marquise Goodwinnak, az sikerült Jahvid Bestnek, miszerint az első olyan atléta lehet, akinek megadatott az NFL-karrier és az olimpiai részvétel is. Best, aki két, agyrázkódásokkal teli szezon után kénytelen volt visszavonulni a profi futballtól, most 100 méter síkfutásban fogja Saint Lucia szigetállamot képviselni Rioban. 10,16-os kvalifikációs ideje ugyan nem a legacélosabb, de így is hatalmas sikert tudhat magáénak a korábbi első körös választott.

 

Julian Edelman, a Patriots elkapója a Boston Heraldnak nyilatkozta:nem tudja még, mikor lesz 100%-os a lábműtéte után, de napról napra jobban van. Ugyanakkor nem kívánt sem Jimmy Garoppolóról, sem Tom Brady négy meccses eltiltásáról beszélni.

 

Johnny Manziel pedig azt üzeni, hogy még biztos fog inni az életben, de egyelőre csak arra figyel, hogy egészséges legyen és továbbra is szeretne focizni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!