Connect with us

Hír

Hírcsokor

Aldon Smith először tagadta, hogy ő szerepelne azon az élőben streamelt videón, amin épp füvezés folyt. Lehet, hogy meggondolta magát, ugyanis Smith azóta önként bevonult a rehabra.

 

Martellus Benettet, a Patriots tight endjét megkérdezték, hogy nehéz lesz-e egyszerre két irányítóval jó kapcsolatot kialakítani, utalva erre természetesen Brady eltiltására és hogy Garoppolo fog kezdeni a szezon elején. A válasz pedig megérkezett: “Jártam én már két csajjal egyszerre.”

 

13886373_10153579852861431_893861281109618593_n

 

Scot McCloughan, a Redskins general managere bekötött csuklóval jelent meg a mai edzésen, mert amikor tegnap megtudta, hogy az első körös újoncuknak, Josh Doctsonnak megsérült az Achillese, és emiatt három hónapot is kihagyhat, a GM dühében az öklével a falat püfölte. Azóta szerencsére kiderült, hogy Doctson sérülése nem olyan súlyos, ahogy először tűnt.

 

Big Ben Heath Miller mezben edz a Steelers training campjén.

 

A hírek szerint a tegnapi nap folyamán houstoni otthonukban lelőtték a 49ers 1995-ös hatodik körös pickjét, Antonio Armstrongot és feleségét. Armstrong egy sikeres egyetemi karrier után 4 meccsen lépett pályára az NFL-ben, majd három szezont töltött el a kanadai ligában. A gyilkossággal összefüggésben az egyik, 16 éves fiukat gyanúsítják.

 

A veterán Willie Young is új szerződést harcolt ki a szezon kezdete előtt. A Chicago Bears további két évre szerződtette, így a 2018-as szezon végéig marad Illinois-ban a tavaly nagyon szépen muzsikáló OLB.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!