Connect with us

Hír

Coates robbanthat

Tavaly már kaphattunk egy kicsit Sammie Coatesből, a Pittsburgh Steelers tavalyi harmadik körös elkapójából. Coates a rájátszásban kapott szerepet Antonio Brown kiesését követően a Denver elleni AFC elődöntőben. Két elkapással és 61 yarddal zárt, ám ez a két elkapás kétszer annyi, mint amit a teljes alapszakasz során bemutatott a fiatal játékos.

 

Idén azonban nagy szerep hárulhat rá. Martavis Bryant egész éves eltiltását követően egy helyet már mindenképp előrelépett a WR rangsorban, de egy konstans megbízható teljesítménnyel akár Markus Wheatont is beelőzheti a második számú elkapó posztjáért folytatott harcban szezon közben. Coatesből tehát biztosan többet látunk idén, mint tavaly.

Sammie-Coates-Steelers

 

„Nem hiszem, hogy el lehetne-e képzelni számára jobb forgatókönyvet” – nyilatkozta a Steelers offensive koordinátora, Todd Haley, utalva ezzel Bryant eltiltására, illetve Coates eddigi training campben mutatott teljesítményére.

 

Az eddigi 4 játékszituációs gyakorláson ő volt Brown mellett a másik állandó elkapó a pályán, így nem csak a csapaton belüli legjobb támadókkal játszhat, hanem a csapat legjobb cornerbackjei ellen bizonyíthatja, hogy igenis komolyan kell majd vele számolni az elkövetkezendő évben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!