Connect with us

Hír

Szerdai történések

Moritz Böhringerről kiderült, hogy minden nap körülbelül egy órát sétál a Vikings edzéseire, majd haza is ugyanennyit, távolságban közel 10 kilométert tesz meg így. Barátnője teljesen őrültnek tartja, de Moritz szerint azért, mert ott a messzi Amerikában furcsa módon mindenki kocsival közlekedik. Ő viszont inkább pénzt spórol, hiszen csupán $150.000 garantáltat kapott a Vikingstól újonc-szerződése részeként, ennek pedig a harmadát is elvihetné egy autó.

 

13662296_10153590194781431_955364033481708148_o

 

A Ravens tegnap kivágta Trent Richardsont, de állítólag csak azért, mert szüksége volt a csapatnak néhány gyakorlathoz WR helyre a rosteren. A vezetőség bízik T-Rich képességeiben, így valószínű, hogy hamarosan viszontlátjuk a Baltimore kötelékében a korábbi 1/3-ast.

 

Boldog 39. születésnapot kívánunk a négyszeres Super Bowl győztes és háromszoros Super Bowl MVP-nek, Tom Bradynek.

 

Magyar idő szerint hajnalban fog debütálni a Vikings új stadionja, a U.S. Bank Stadium. A megnyitóra azonban nem a hazai gárda lesz hivatott, hanem az AC Milan és a Chelsea labdarúgó klub az USA-ban is játszódó International Champions Cup keretein belül.

 

A Bucs szerződtette az offensive tackle Caylin Hauptmannt. Ő az egyetlen játékos az NFL történelmében, aki úgy kétszeres Super Bowl győztes, hogy egy meccset nem játszott még pályafutása során.

 

A veterán elkapó, James Jones aláírt a Chargershez.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!