Connect with us

Hír

Leon Hall a Giantsé!

hall

 

Veterán játékossal mélyített védelmét a New York Giants! Leon Hall az idei offseasonben lett szabadügynök, a két kérője a korábbi klubja, a Bengals és a Giants volt, ő utóbbi csapathoz írt alá.

 

A tavalyi siralmas védőhelyzet New Yorkban egyre inkább megoldottnak látszik. A szabadügynök piacról sikerült a védőfalat alaposan megerősíteniük Damon Harrison és Olivier Vernon agyonfizetésével szerződtetésével, illetve cornerback posztra is érkezett a FA Janoris Jenkins és a draftról első körben elhozott Eli Apple. Utóbbi egységet hivatott mélyíteni Hall is, így könnyen lehet, hogy mélységben és minőségben is a liga egyik legjobb légvédelme készül összeállni a Nagy Almában.

 

Hall a tavalyi szezonban a 14 találkozóból csak négy mérkőzésen kezdett a Bengalsban, két interception, egy pick-six és 55 total tackle fűződött a nevéhez. A szerződés összege egyelőre nem ismert. UPDATE: 1 év, 2 millió dollár.

 

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AwesomeOne
AwesomeOne
2016-08-05 08:28

Nagyon örülök Hall-nak. Végre egy slot-ban sem elveszett CB. Már csak ő hiányzott hátulról. Nagyon jól meg lett erősítve a védelem elől és hátul, már csak abban kell bízni, hogy a linebacker sorbab lesz 1-2 ember aki képes lesz egy megfelelő szintet hozni.

A támadósor tavaly is top10-es volt, azóta pedig nem gyengült, hanem inkább erősödött. A fal maradt, csak kiegészítő emberek távoztak (akik azért voltak azok mert folyton sérüléssel bajlódtak) míg érkezett egy tehetséges elkapó Shepard, és visszatérni látszik Cruz is.

Reményteljes szezonnak ígérkezik az előttünk álló, csak ne kelljen nagyot csalódnunk…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x