Connect with us

Hír

A Jay Cutler Show

Jay Cutler sajtója nagyon pörög. Ahogy azt már délelőtt megírtuk, a Bennett testvérek nem igazán vannak elragadtatva Jay Cutler teljesítményétől, ugyanakkor egykori csapattársa, az elkapó Brandon Marshall szerint MVP címre is esélyes lehet a 2016-os idényben.

 

cutler

 

Cutler megítélése alapból is megosztó, nem csak az NFL, de saját szurkolói körében is, mi sem feltétlen voltunk tőle elragadtatva a pozíciós rangsorunkban. Bennették kritikájára azonban reagált.

 

“Tényleg nem szeretnék ebbe komolyabban belemenni. Remélem Tom majd többször találja meg őt üresen mint én tettem.” – utalt a CSB Chicagonak arra, hogy Bennettnek innentől Tom Brady dobálhatja a passzokat, hiszen a tavasz folyamán a New England Patriots csapatában kötött ki.

 

Viszont nem csak kritikát, hanem dicséretet is kapott a héten. Korábbi csapattársa, Brandon Marshall 2014 után ismét előállt a “Cutler lesz az MVP” kampánnyal.

 

“Egyszer már felvállaltam ezt, olyat fogok mondani, amivel sokan nem értenek egyet. Én tényleg úgy gondolom, hogyha Jefferey egészséges lesz, és a tavaly draftolt Kevin White is bevethető állapotba kerül, akkor Cutler simán lehet MVP ilyen elkapógárda mellett. Hadd mondjam el miért: ez a fickó mindent megtesz, hogy összhangban legyen a csapattársaival, még a saját házába, Nashville-be is elhívja őket az offseasonben. A helyedben én mennék is Vegasba fogadni az MVP címére.” – hangzott el eme nyilatkozata az ESPN ‘First Take’ műsorában.

 

Tény és való, hogy az elkapói, ha egészségesek, a liga top elkapópárosává nőheti ki magát a Jeffery-White kettős, de ez még nem garancia arra, hogy Cutler is felnő a szintjükre – ahogy 2014-ben sem jött össze a Marshall-Jeffery-Bennett-Forté felhozatallal sem.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!