Connect with us

Podcast

Triple Coverage #29 – Pozíciós rangsor – NFC North

Bő egy hónapnyi nyári álom után visszatért a Triple Coverage! Az AFC South, az AFC East, az NFC South és az NFC East pozíciós rangsora után itt az ötödik rész, ahol nemzeti konferencia északi divíziójáé a főszerep és megmondjuk, hogyan értékeljük a csapatokat. A Kinek mennyire kemény? sorozatunkban megtudhattátok, hogy milyen mérleget jósolunk a csapatoknak, most a játékosállományt is szemügyre vesszük. A podcastben újoncot is avatunk, hiszen chester először próbálta ki magát ebben a formátumban.

 

triplecoverage

 

A poént nem akarjuk előre lelőni, de az utólagos visszanézhetőség kedvéért EZEN a linken megtaláljátok az eredményünket, illetve EZEN a linken egy üres táblázatot is letölthettek és ti is összeállíthatjátok a saját rangsorotokat (az elsőnek 4 pont jár, másodiknak 3 stb.), amiket várunk sok szeretettel a kommentek között.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni mp3-ban.

 

 

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
renningan
renningan
2016-08-03 11:13

Teddy második helye és upside-ja nagy poén :D Soha a büdös életben nem fog 4000 yardot sem dobni, egy jobb, Alex Smith szintű lehet belőle, aki nem lesz kerékkötője a csapatnak, de ennyi :D Annyira egyetértek ebben Patrikkal.

Chester is király! :D Amúgy meg a Lionsnál van a liga legjobb futó elkapója, ami bőven plusz, a csoportban még csak megközelítőleg sincs hozzá hasonló. Másrészt pedig tavaly Tate harcolta ki a legtöbb missed tackle-t, ami egyébként 2007-ig visszamenőleg rekord (ebben a kategóriában rendre top5-ben van), tavaly előtt meg az övé volt a legtöbb elkapás utáni yard a ligában. Arról nem is beszélve, hogy a Lions elkapóegységét tartják az egyik legbiztosabb kezűnek a ligában, szal az övével sincs semmi gond. Nem egy prototípus WR1, nem is lesz az, a Lions játéka teljesen más lesz, mint eddig volt.

Másrészt Dani: Lombardi 1,5 évig volt, és Safford, meg a vele a Lions offense messze a legszarabb volt.

Megatronnal nem az volt elsősorban a bajom, hogy sokat keresett, hanem, hogy szar volt a szerződése és 24 milliót foglalt. Ha arányosan lett volna elosztva az pénze, akkor sokkal kevésbé fájt volna az utóbbi két év önmagához képest gyenge játéka. Amúgy meg asszem C- -t vagy D-t adtam a Lions FA-jra, nem értékeltem olyan sokra Jonest :D főleg, hogy többször is írtam és mondtam, hogy Megatront tuti nem vágják még idén ki, mert nincs jó WR a piaco, akivel pótolni lehet :D Igazából Boldinnak sokkal jobban örülök, mert hármójukat, + Ridicket és Ebront azért már emberes lesz levédekezni.

Ebron no1 :D király. Adja az ég :D

Lions futói harmadikok? Az igen.

Az erősorrenddel nyilván nem értek egyet :D bár összességében védhető. Mármint a Lions utolsó helye a pozíciós rangsor alapján, hisz a Bears jól igazolt a védelembe. Pontok nélkül:

QB: Rodgers, Stafford, Cutler, Bridgewater
Futók: Vikings, Packers-Bears, Lions
Elkapók: Packers (Nelson miatt), Lions, Bears, Vikings
TE: Lions, Bears, Vikings, Packers

OLine: Packers, Vikings, Lions, Bears

DT: Vikings, Bears, Packers, Lions

PR: Packers, Lions-Vikings, Bears

LB: Vikings, Bears, Lions, Packers

CB: Packers, Lions-Vikings, Bears

S: Vikings, Packers, Lions, Bears

Jarred
Jarred
2016-08-03 20:34

Cutler második helyen? Leonidasz nem félsz attól, hogy a Bears szurkolók meglincselnek ezért?
A többségben egyet értek veletek, illetve ahol vitatkoztam volna, ott köztetek is volt vita. Játékosállományilag szerintem is kimagaslik a Packers, és a Vikings ebből a csoportból, de kíváncsi lennék, hogy ha az edzőket is megnéztétek volna, akkor is ez az eredmény jött-e volna ki. Nem tudom ki hogy van vele, de én McCarthyt nem tartom olyan jó edzőnek, és szerintem a Packers jobb lenne nélküle. Zimmer ellenben pont az az edző, akire a Vikingsnak szüksége volt, és szerintem kettejük közül ő emelkedik ki. Más hogy látja ezt?

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  Jarred
2016-08-03 21:20

Pedig sztem Cutler nem egy borzasztó rossz irányitó. Örülhetnek a Bears szurkolók h legalabb egy ilyen jatekosuk van. Ahogy a podcastben mondtam nagyon rosszkor jon ki neki a legroszabbul a lepes, latvanyosan tud leolvadni de nincs vaj vele.

Én személy szerint nem tartom rossz edzőnek mcCarthyt, igaz ha sorrendet kéne allitanom akkor Zimmer elotte lenne. De ez egy erdekes kerdes ki hog iteli meg az edzoket. Én pl Foxot nem tartom semmire, így ő lenne ebben a csoportban az utolsó nalam. Ha ő nincs akkor manning min. Plusz egy gyűrűvel vonulhatott vilna vissza ertesem szerint.

Jarred
Jarred
Reply to  Leonidasz007
2016-08-04 11:37

Cutler szerintem sem annyira rossz, csak mentálisan nem egy jó vezér. Illetve legtöbbször a “nem érdekel mi lesz” kifejezést látom az arcán.

Fox az utolsó lenne? Még Caldwellt is jobbnak tartod nála?
Hát én azért nem vagyok ennyire szigorú vele szemben. Már kétszer csinált egy ligautolsó csapatból Super Bowl contendert (A Pantherst is egy 1-15-ös szezon után vette át, és két évre rá már Super Bowlt játszottak.) Az már más kérdés, hogy megynerni nem tudta őket, de azért az nem kis teljesítmény, hogy idáig eljutott.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x