Connect with us

Podcast

Triple Coverage #25 – Pozíciós rangsor – AFC South

triplecoverage

 

Újra jelentkezik a Triple Coverage podcast és egy sorozatba kezdünk bele az offseason kopár vidékein. Ez pedig a tavaly bemutatott pozíciós rangsorunk lesz, amit idén hallgatható verzióba viszünk át. Adásonként jobban szemügyre veszünk 1-1 csoportot és megmondjuk, hogy az egyes pozíciókon melyik csapat milyen játékerőt képvisel, amiből pedig összesítésben kijön, hogy melyik csapat játékosállománya a legjobb. Nem számít edzői munka vagy támadó-, illetve védőséma, csupán a játékosok. Elsőként az AFC South van terítéken. Vajon mindenki felült a Jaguars bandwagonra? A Texansnak sikerült elég jól erősítenie a csoport megnyeréséhez? A Colts visszakapaszkodhat a trónra? Mennyit fejlődött a Titans? Ha végleges választ nem is kapunk ezekre a kérdésekre, de azt mindenképp megtudhatjátok, hogy mi hogy vélekedünk jelenleg  a csoport erőviszonyairól.

 

A poént nem akarjuk előre lelőni, de az utólagos visszanézhetőség kedvéért EZEN a linken megtaláljátok az eredményünket, illetve EZEN a linken egy üres táblázatot is letölthettek és ti is összeállíthatjátok a saját rangsorotokat (az elsőnek 4 pont jár, másodiknak 3 stb.), amiket várunk sok szeretettel a kommentek között.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni mp3-ban.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!