Connect with us

Podcast

Triple Coverage #28 – Pozíciós rangsor – AFC East

Az AFC South, az NFC South és az NFC East pozíciós rangsora után itt a harmadik rész, ahol nemzeti konferencia keleti divíziójáé a főszerep és megmondjuk, hogyan értékeljük a csapatokat. A Kinek mennyire kemény? sorozatunkban megtudhattátok, hogy milyen mérleget jósolunk a csapatoknak, most a játékosállományt is szemügyre vesszük. A támadófalaknál számomra meglepő módon elég heves vita alakult ki a sorrendet illetően, de szó esett arról is, hogy Brady-e a legjobb irányító a ligában.

 

triplecoverage

 

A poént nem akarjuk előre lelőni, de az utólagos visszanézhetőség kedvéért EZEN a linken megtaláljátok az eredményünket, illetve EZEN a linken egy üres táblázatot is letölthettek és ti is összeállíthatjátok a saját rangsorotokat (az elsőnek 4 pont jár, másodiknak 3 stb.), amiket várunk sok szeretettel a kommentek között.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni mp3-ban.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!