Connect with us

Hír

Kórház Detroit szélén

A Lions pechszériája folytatódik. Nem elég, hogy tragikomédiába illően kaptak ki a Titans ellen, vezéráldozatok is hullottak a találkozó során.

 

abdullah

 

A találkozó előtt DeAndre Levy sérülése újult ki, immáron sokadjára. Hivatalos infó nincs a visszatéréséről, de a season endingtől az egy meccsig mindent lehet olvasni vele kapcsolatban. Ugyancsak a védelmet érte veszteség Ezekiel Ansah személyében, aki a Lions legjobb pass rushere, a hírek szerint egy hónapot kénytelen kihagyni. Továbbá nem csak Levy az egyetlen linebacker akit nem tudott a Lions használni, Antwion Williams és Kyle Van Noy is idő előtt hagyta el a pályát sérülés miatt, ezzel mindössze kettő darab linebacker maradt egészséges.

 

Ám nem csak a védelemből hullottak ki játékosok, a hamvaiból feltámadt detroiti futójátékot óriási pofonként érte Ameer Abdullah sérülése, akiről immáron kiderült, hogy IR-re került. Üröm az örömben, hogy legalább nem a teljes szezonra esett ki, akár még idén visszatérhet, az viszont biztos, hogy a következő 8 meccset kénytelen kihagyni. Abdullah elvesztésével egyébként elképzelhető, hogy Joique Bell visszatér Detroitba.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!