About the author

4 Comments

 1. 1

  Jenter

  Fantasztikus cikksorozat volt. Nagy köszi érte. Nekem még jobban is tetszett mint amit Marinoról írtál. Kicsit olyan érzésem volt miközben olvastam hogy talán jobban azonosultál vele, bár az is nagyon jó volt. Remélem nem kell sokáig várni a következőre.

 2. 2

  Attila Sándor

  Gratulálok ehhez a cikksorozathoz is, renningan! ?
  Lebilincselően olvasmányos volt követni egy újabb legendás életpályát.
  Nagyon köszönöm én is. Csak így tovább! ?

 3. 3

  katonadani

  Csak hogy ne lopjuk el a creditet, a cikkeket Jarred küldte vendégcikként, ahogy a bevezetőben fel is tüntettük (a szerzőt elfelejtettük átállítni vendégre, most megtettem :) )

 4. 4

  Jarred

  Köszönöm.
  Valóban egy kicsit a szívemhez nőtt Schottenheimer, részben azért, mert egészen hihetetlen miken ment keresztül. Ott volt a Drive, a Fumble, a 88-as sérüléshullám, a 4 kihagyott Field Goal, illetve a végén az az elvesztett Interception. És valahogy mindig talpra tudott állni, ami nem lehetett könnyű.
  Nagyon sajnálom, hogy soha nem tudott gyűrűt nyerni, és máig nem értem hogyan lehet az, hogy 2006 után senki nem kereste őt meg. Tény a playoffban mindig szerencsétlen volt, de rengeteg csapat van/volt, akik már egy pozitív szezonnak is nagyon tudtak volna örülni. Ehhez pedig ő lett volna az egyik legjobb választás.
  Ami a folytatást illeti, ha van rá igény, akkor tudok még ilyeneket írni, még számos játékos/edző/történet van, akiről/amiről lehet írni, de remélem mindenki megérti, hogy nem egy nap alatt születnek az ilyen cikkek. Kell egy kis idő, hogy megfelelően körüljárjak egy történetet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team