Connect with us

Hír

A Hawks még mindig keresi a jobb oldali cornerét

Az eredeti Legion of Boom ugyebár úgy nézett ki, hogy Richard Sherman – Earl Thomas – Kam Chancellor – Brandon Browner, azonban utóbbi távozása után a jobb oldali cornerback poszt sosem volt igazán megoldott, nem sikerült egy olyan fiatal játékost találni, aki felér a secondary többi tagjaihoz.

 

 

Ez volt a gyenge pont a védelemben és továbbra is ez marad. DeShawn Shead még lábadozik ACL-sérüléséből és az első hétre szinte biztosan nem lesz 100%-os, így Jeremy Lane a következő opció, mögötte pedig Neiko Thorpe és az újonc Shaquill Griffin van a depth charton.

 

Pete Carroll szerint Lane vezeti a versenyt, de ez azt jelentené, hogy akkor egy kezdő nickel cornerre is szüksége lesz a csapatnak. Azt pedig láttuk a Patriots elleni Super Bowljukban -miután Lane eltörte a karját és Tharold Simon állt be -, hogy elég egy igazán gyenge pont egy védelemben, hogy egy kifinomult támadósor darabokra szedje őket. Seattle-ben tehát remélik, hogy a harmadik körös Griffin fel tud majd lépni és beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!