Connect with us

Hír

Frank Gore minden idők 5. legeredményesebb futója lehet idén

Frank Gore egy igazán unikális futó, hisz még 33 évesen is képes magas szinten játszani. Ráadásul mindezt úgy, hogy előtte egy nagyon gyenge támadófal van, ami egyáltalán nem segíti a munkáját, illetve maga a Colts is elsősorban a passzjátékra gyúr. Ennek ellenére Gore képes volt 1025 yardot szerezni tavaly, így 13 065 yardjával ő a jelenlegi aktív rushing leader. Ennél azonban magasabbra is juthat.

 

 

Gore teljesítménye zseniális, minden idők 8. legtöbb yardját szerző RB-je. Ha megismétli a tavalyi 1025 yardját, akkor olyan Hall of Famer legendákat előz be, mint Eric Dickerson, Jerome Bettis vagy LaDainian Tomlinson, amivel 5. lenne az örök ranglistán. Sőt, ha sikerülne 1037 yardot szereznie, akkor megelőzné Curtis Martint a negyedik helyen!

 

A ranglista első helyén egyébként a Cowboys legenda Emitt Smith áll 18 355 yarddal, utána pedig jön a Bears legenda Walter Payton (16 726) és talán minden idők legjobbja, a lionsös Barry Sanders, akinek mindössze 10 szezon kellett a 15 269 yardjához (és aki közvetlenül egy 2053 és 1491 yardos szezon után vonult vissza). Ebbe az elit társaságba kerülve garantáltan Hall of Fame tagság fog várni Gore-ra .

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!