Connect with us

Hír

Gettleman menesztése meglepő volt, a korábbi játékosai azonban örülnek

Tegnap váratlanul érte az NFL világát a hír, hogy a Carolina Panthers megvált general managerétől, Dave Gettlemantől. Idén ez már a harmadik GM-menesztés a draft óta, ami azért elég fura, ráadásul Gettleman munkássága nem indokolta a távozását. A szurkolók hüledeznek, az egykori Panthers játékosok pedig örömtáncot járnak a hír óta.

 

 

DeAngelo Williams egy kígyónak nevezte a korábbi general managerét, akinek nem bocsátotta meg, hogy elengedte őt 9 évnyi charlotte-i karrierje után csak úgy. Williams többször hangoztatta korábban, hogy négy csapat van, ahová semmi pénzért nem írna alá: a Dallas Cowboys, a Cleveland Browns, a Jacksonville Jaguars és a Carolina Panthers. Ám így, hogy Gettleman, az indulatokat kiváltó ok távozott, örömmel írna alá korábbi csapatához.

 

 

Joshua Norman reakciója következik, aki ugyebár a remek 2015-ös szezonját követően franchise taget kapott, de Gettleman később fogta magát, és visszavonta azt, a játékost pedig a free agencyre küldte. Norman később horror pénzért a Washington Redskinshez igazolt, ez a lépés pedig a Panthers szezonjára is ráment, ugyanis nem tudták egyhamar felvenni a fiatal cornerbackek az NFL tempóját. Norman egy gondolkodást imitáló emotikonnal fejezte ki érzéseit Gettleman távozásáról.

 

 

Ám a leginkább sértett ex-játékosa Steve Smith volt, aki talán a Panthers történelmének egyik legjobb játékosa, mégis csak úgy kivágta Gettleman, többek között az életkora miatt. Az utolsó szezonjában nagyon megromlott a viszonya a GM-mel, így ő volt az egyik legboldogabb, amikor meghallotta a hírt a híradásokban. “Tudom hogy érzel” üzenettel utalt arra, hogy pont úgy vágták ki, ahogyan korábban ő tette Smith-szel.

 

https://twitter.com/89SteveSmith/status/886992866479710208

 

A hírek szerint Gettleman prioritása a 34 éves Thomas Davis hosszabbítása volt, ami végleg kicsapta a biztosítékot egyes játékosokban, akiket korábban azért küldtek el, mert az életkorukból fakadóan már nem volt hosszú távon jövőjük a csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!