Connect with us

Hír

Bell: Gondolom még jobbnak kéne lennem, hogy szerződést kapjak…

Ahogy arról már reggel beszámoltunk, bár voltak építő jelek a tárgyalást illetően, végül nem sikerült hosszú távú szerződést kötnie Le’Veon Bell-lel a Pittsburgh Steelersnek. Ez azt jelenti, hogy Bell jövőre szabadügynök lesz, és bár igen szép summát kap a 2017-es idényben, a kétes múltját illetően érthető módon jobban örült volna, ha több évre van bebiztosítva, nem csak egyre.

 

 

Kevin Colbert, a Kohászok general managere egy közleményben tudatta, hogy bár nagyon szerettek volna megegyezni a felek, végül nem sikerült, de a szezon végzetével minden figyelmüket Bell szerződésének szentelik. A kiváló running back nem igazán értékelte a szándékot, és egy rövid Twitter üzenetben válaszolt a közleményre, miszerint

Gondolom még ennél is jobbnak kellene lennem…

 

A határidő lezárultával már csak az a kérdés, hogy Bell mikor írja alá a tendert, ez ugyanis eddig nem történt meg február óta. Amennyiben nem írja alá, akkor a training camp nagy részéről le fog maradni, hiszen nem rendelkezik szerződéssel, ergo edzést sem látogathat. Bell részéről érthető a csalódottság, de a Steelerst is meg lehet érteni. Hiába fontos eleme a támadósornak, és tényleg a legkomplexebb running back a ligában, évi több mint 12 millió dolláros átlaggal megtartani egy futót, aki már többször volt eltiltva, illetve sajnálatos sérüléseket is szenvedett, talán nem ez a legokosabb megoldás. Viszont Bell is pontosan tudja a korábbi múltját, és ezért szeretett volna hosszú távon megállapodni.

 

Állítólag már közel volt az egyezség, a Steelers is hajlott volna a ~12+ milliós éves átlagú szerződésere, de a garantált tartalmakról nem tudtak dűlőre jutni. Bell így $12,1 millió garantált összeg boldog tulajdonosa lett, folytatás következik jövő januártól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!