Connect with us

Hír

A Bills bízik benne, hogy Tyrod bevethető lesz az első héten

Tyrod Taylor még mindig agyrázkódás protokoll alatt van, csakúgy mint T.J. Yates a csapat csereirányítója, így egyelőre az elsőéves, ötödik körben draftolt, Nathan Peterman áll egyedül készen a jövő heti startra a csapatnál. Brandon Beane, a Bills új general managere szerint azonban nincs oka a pánikra, mert Taylor könnyen kikerülhet a protokoll alól, de ha nem akkor Peterman nagyszerűen fogja helyettesíteni.

 

 

A general manager elmondta, hogy többször is beszélt Taylorral és az irányító megerősítette, hogy jól érzi magát és szerinte kész az első heti bevetésre. Mondjuk ez nekem nem kellő bizonyíték arra, hogy tényleg így lesz, mert Taylor nyilván szeretne minden alkalmat megragadni, hogy pályán legyen, ugyanis jövőre nincs szerződése a csapatnál, így könnyen munka nélkül találhatja magát.

 

Beane azt is elmondta, hogy Taylor távolléte esetében Peterman készen áll, aki sokkal jobb már most jobb mint gondolták.

 

Komfortosan mozog a zsebben, megvan a vezető képessége is és természetesen kezeli a nyomást is.

 

A Bills első heti irányítója tehát még nem tisztázott, de akárki is legyen az nem lesz könnyű dolga, mert a csapatnál szóba jöhető lehetőségek közül mindenki jóformán a karrierjéért játszik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!