Connect with us

Hír

Ebron: Nem ez a legjobb évem

A Detroit Lions utóbbi éveinek egyik legnagyobb bustja Eric Ebron. Most nem kezdem el sorolni, hogy kiket húzhatott volna a tight end helyett a csapat, de igazából akárki máshoz nyúl, jobban jár. A fiatal tight endnek a Saints ellen is mindössze egy elkapása volt kilenc yardért, de ez messze nem kiugróan alacsonya eredmény tőle.

 

 

Egész szezonban összesen van 13 elkapása, 102 yardért, ami egy mérkőzésen lenne elfogadható teljesítmény tőle, de ami még borzasztóbb, hogy rengeteget droppol. Mérkőzésenként átlag másfél dropja van, de ez a szám sokkal nagyobbnak tűnik. Elsősorban azért mert nem képes elszakadni, így sok felé szálló labdát esélye sincs megszelídíteni. Ezek ugyan nem kifejezett labdaelejtések, de a csapatot nem segítik. Szerencsére önkritikája még van.

 

Nem ez a legjobb évem. Nem győzőm azonban elégszer mondani, hogy még nagyon az év elején vagyunk, nem okolhatom magam végig. 10 mérkőzés van még hátra és ezeken a mérkőzések oda kell tennem magam. Nem csak magam miatt, de a csapat érdekében is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!