Connect with us

Érdekességek

Az NFC East a legjobb irányítók divíziója

Ha a címet nem látva megkérdeznénk, melyik divíziója adja a ligának a legjobb irányítókat, mit válaszolnátok? Az AFC West Carr-ral, Riversszel és Alex Smithszel? Az NFC North Aaron Rodgersszel, Matt Stafforddal és a Sam Bradforddal (Bridgewaterrel, Keenummal)? Vagy a két MVP-t felvonultató NFC South Cam Newtonnal, Matt Ryannal, a mindig elit Drew Breesszel és a nagy tehetség Jameis Winstonnal?

 

 

Idén úgy néz ki, hogy az NFC East lenne a válasz. Pedig két másodéves fiúcska, egy milliomodik franchise taget kapó Cousins és a karrierje végét járó, egye gyengébben játszó és 1-8-cal álló Eli Manning vezeti ki csapataikat az öltözőkből. Ez így leírva nem hangzik olyan jól, pedig jelenleg ők rendelkeznek a legjobb mutatókkal, ha a teljes divíziókat vesszük figyelembe:

 

  • Nekik van a legjobb passer ratingjük átlagosan (96,5)
  • Három irányítójuk is legalább 95-ös passer ratinget tud felmutatni (egyik másik divízió sem képes erre)
  • Nekik van a legtöbb passzolt TD-jük (67)
  • Nekik van a legkevesebb interceptionjük (20) , pedig Eli is itt van

 

 

A legrutinosabb, két Super Bowlt is nyerő Eli Manning pedig még le is húzza az átlagot. Dak Prescott és Carson Wentz személyében viszont olyan két fiatal csillagot látunk, akikben másfél szezon után nem csak a potenciál van meg, hanem a produktivitást is. Ők ketten egyébként a héten össze is csapnak Dallasban, semmiképp se hagyjátok ki a vasárnap esti rangadót.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2017-11-15 09:47

Érdekes szempontok. Ugyanezek – rating, TD és INT – alapján állítottam, hogy Kaepernick egy kiemelkedően jó QB és lehurrogtak, hogy nem értek hozzá. Sosem fogom megérteni a szakértőket… :D

Frank Guerilla
Frank Guerilla
Reply to  bjeela
2017-11-15 10:16

Látszik. :D

bjeela
bjeela
Reply to  Frank Guerilla
2017-11-15 17:34

Bagoly, veréb, nagy fej… ;)

Tizenkettes
Tizenkettes
Reply to  bjeela
2017-11-15 19:06

Akkor sem fogtad fel, miért hurrogtak le, és még most is szajkózod a hülyeségeidet. Te legendákat hasonlítottál egy olyan valakihez, akinek kb. 2 jó idénye volt., de az utolsó 3 szezonja alapján már inkább középszerű (sem) volt.

bjeela
bjeela
Reply to  Tizenkettes
2017-11-16 06:34

Ez kedves, de ha ezeket a szempontokat tekintjük értékmérőknek ennél a cikknél is a QB-k elbírálását illetően, akkor vajh miért nem Kaep esetében? Mókás logikájú ifjú vagy te, Tizenkettes… Ami Kaep szar utolsó három idényét illeti, valóban szar volt az utolsó kettő, ebből az utolsó előtti nem teljes idény volt. Talán meg kellene tekintened, hány olyan kezdő QB volt még akkor is mögötte, akik ma is kezdő QB-k, és hányan olyanok, akik csere QB-k és ma is azok. És sajnálom, ha ezen értékmérés tekintetében teljes karrierjét tekintve Kaep versenyképes még a két szar idénye ellenére is a legjobbakkal, de a tények makacs dolgok, Tizenkettes.

redforman
redforman
2017-11-15 12:14

Bármennyire is hihetetlen, de Brees sosem volt MVP. (Mármint az alapszakaszban, Super Bowl-ban igen)

katonadani
Reply to  redforman
2017-11-15 12:44

baszki, tényleg…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x