Connect with us

Érdekességek

Hétfőn eldőlt, hogy a Lions nyeri az idei Super Bowlt!

A Patriots idén is lenyűgöző, a Rams, a Saints és az Eagles parádés, ráadásul ott a Steelers, a Panthers vagy a Chiefs, akik már nagyon szeretnének Super Bowlt nyerni. Azonban el kell szomorítanunk mindenkit, idén a Detroit Lions lesz a győztes, mindez pedig hétfőn vált bizonyossá!

 

 

Mint bizonyára sokan tudjátok, az olasz válogatott nem jutott ki a világbajnokságra. Ilyen csúfság velük 1958-ban történt utoljára, abban az évben pedig a Lions volt a NFL regnáló bajnoka, ráadásul azóta nem sikerült egyszer sem diadalmaskodni (hogy pontosabb legyek, a Lions 1957 decemberében lett bajnok, akkoriban ugyanis még rövidebb volt a szezon, viszont ez így is egy időben volt az olasz blamával, tehát azt is mondhatnánk, hogy abban az évben, amikor az olaszok nem jutnak ki, a Lions bajnokságot nyer).

 

További megkérdőjelezhetetlen egybeesés, hogy mindkét csapat kék és fehér mezben játszik, mindkét csapat négyszer világbajnok, és mióta a Lions nem nyert SB-t, azóta az olaszok két VB-címet is szereztek. Tehát most nemcsak az van, hogy a Lions megnyeri a Super Bowlt, de csekély 24 év múlva ismételten diadalmaskodni fog!

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!