Connect with us

Érdekességek

Ennyit ér egy játékos: a Jags még elitebb, a Bills pedig összeomlott

Néha előfordul, hogy egy játékost kiveszel egy csapatból, és összeomlik az egész. A másik oldalról pedig: néha előfordul, hogy egyetlen egy játékos hiányzik csak a tökéletességhez és ha meg tudod szerezni, akkor szintet léphet a csapatod. Marcell Dareus cseréje kapcsán mindkét fenti eset megtörtént: a Buffalo Bills védelme összeomlott, a Jaguars defense pedig még egy szintet lépett a tökéletesség felé.

 

Dareus két meccset játszott eddig a Jaguarsban: 7 tackle a mérlege eddig. De ez nyilván semmit sem mond el a teljesítményéről egy falembernek. Dareus ilyeneket művel minden meccsen többször:

 

Marcel Dareus (99) is fitting in nicely for JAX. Center gives up his chest and Dareus dumps him. ?

Daniel Jeremiah (@movethesticks) által megosztott bejegyzés,

 

A Jaguars védelme Dareus érkezése előtt a 32. volt engedett yardokban, meccsenként 138,6 yardot futottak ellenük. Ehhez képest az utóbbi két meccsen rendkívül jól fogták meg az ellenfelek futóit: a Bengals mindössze 29 yardot, a Chargers pedig 87 yardot termelt ellenük a földön. És még csak azt sem mondhatjuk, hogy annyira gyorsan vezetést szerzett a Jaguars, hogy futni kellett az ellenfeleknek az eredmény után, hiszen a Bengals ellen félidőben 6 ponttal vezettek, a Chargers ellen pedig végig kiegyenlített volt a találkozó.

 

Mixon 2,4 yardot átlagolt a Jags ellen, Melvin Gordon 1,7 yardot, egyedül Ekeler tudott jól futni, de ha elvesszük a leghosszabb futását, akkor ő is 3 yardos átlagra csökken. Egyértelműen látszik tehát Dareus hatása a Jaguars védelmére, megadta azt a plusz szintet a csapatnak, amivel igazán dominánsak lehetnek a védelemben.

 

A Bills ehhez képest összeesett, a Jetstől kaptak 34 pontot, a Saintstől pedig 47-et. A Saints történelmi magasságokba emelkedett a 6 futott TD-vel és 300 futott yarddal, de előtte a Jets is odatette magát a 195 yardjával a földön.

 

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy ezt a cserét a Jaguars nyerte, még ha a magas fizetése és a problémázásai miatt a Bills is szívesen vált meg Dareustól. Viszont az, hogy nem kaptak érte kvázi semmit, ráadásul pótolni sem nagyon tudják, egyértelműen vesztessé teszi őket az én szememben.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!