Connect with us

Érdekességek

A Browns reálisan öt győzelemmel is állhatna

2017 egyik meglepetéscsapatának vártuk őket, de ismét a szezon egyik legnagyobb csalódása lettek. A Cleveland Browns ismét a várakozások alatt teljesít és ők maradtak nyeretlenek legtovább. Mutatott teljesítményük, a roster minősége, de még a szerzett yardjaik is legalább egy győzelmet ígértek volna. Az amerikai futballt azonban pontokra játsszák, ebben pedig kimondottan rosszak.

 

 

A Browns elveszített mérkőzései közül öt mérkőzésen is több yardot szerzett az ellenfelénél, mégis 0 győzelem áll a csapat neve mellett. Ez lehetne véletlen is, de én inkább a rossz edző döntéseket, a rossz playbookot, valamint a játékosok szerencsétlenkedését hoznám fel. Nincs ugyanis még egy olyan csapat, aki annyiszor képes lenne lábon lőni saját magát, mint a Browns. Ebben a szezonban már öt darab Red Zone labdabirtoklásuk maradt pont nélkül, hol a kihagyott mezőnygól, hol egy turnover, hol pedig egy elrontott negyedik kísérlet miatt. Ennél is rosszabb a mutatójuk, amikor az ellenfél térfelén vannak, mert drive-jaik mindössze 12%-a ér véget pontszerzéssel ha átjutnak az ellenfél térfelére. Hiába haladnak tehát a drive-ok elején elég jól, utána képtelenek vigyázni a labdára vagy konzisztensen haladni.

 

Szerintem leginkább az edzők felelőssége vethető fel, de a játékosok sem képesek megvalósítani az utasításokat. DeShone Kizer amilyen biztató volt az előszezonban, most annyira elvesztette a fonalat. Mindössze négy touchdown átadása van, mellette már tizenkét interception. A passzainak mindössze 52%-a ér célba és 54.4-es irányítómutatóval rendelkezik. Mondanom sem kell mindkettőben tök utolsó a ligában. Nem segíti a csapatot azonban a két futó sem, akik összesen már 4 fumble-nél járnak, amelyből kettőt az ellenfél red zone-jában hagytak el. Az NFL pedig a jó field pozíciókról, a kihasznált lehetőségekről és a turnoverkeről szól, Browns pedig ezekben borzasztó.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!