Connect with us

Hír

Nincs meglepetés, Beathard kezd a héten

Tegnap írtunk róla, hogy John Lynch nyilatkozata szerint Garoppolot egyelőre jegelik és nem tervezik elhamarkodni a dolgokat vele kapcsolatban. Nem sokkal később jött is a hír, hogy a hétvégén még biztos Beathard kezd.

 

 

Kérdezem én, hogy ebben hol a hírérték, mivel számomra ez teljesen természetes. Miért cserélnéd le a kezdő irányítód, mikor épp meccset nyertél vele és volt egy heted még készülni is. Ráadásul Beathard ha nem is lélegzetelállító produkcióval rukkol elő, de bőven elfogadható a teljesítménye. Garoppolo pedig még valószínű tanulja a playbookot és egyáltalán nem áll készen a kezdésre.

 

Véleményem szerint a legnagyobb hiba lett volna most vagy akár jövő héten betenni a kezdőbe. Arra látok esélyt és látok racionális érvet, hogy az utolsó 2-3 fordulóban esetleg Jimmy kezdjen, mert azért mégiscsak érdemes lenne megnézni mit is tud egy új csapatban, éles helyzetben, de egyelőre megfontolatlan lett volna. Shanahan is így látja, még ha a Seahawks nem is lesz kellemes ellenfél.

 

Nem látok különbséget az elmúlt hetekhez képest. Az a terv, hogy C.J. kezd a héten. Ahogy mindig, megnéztük, hogy mennek az edzések, de nincs változás.

 

Mások szerint viszont pont a bye week lett volna alkalmas egy esetleges QB cserére, mert lett volna megfelelő idő felkészülni az ellenfélből. Egyelőre azonban marad az eredeti felállás és ha nem lesz borzasztó Beathard, akkor szerintem jövő héten is megtartja a kezdő helyet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!