Connect with us

Hír

Freeney a Lionsban, bár nem érti hogyan

Tegnap írtuk meg a hírt, hogy Dwight Freeney-t négy meccs után elküldte a Seattle Seahawks, és kommentben meg is jegyezte pár olvasónk, hogy ez pontosan miért is történhetett meg. Nos, mint kiderült, erre maga Freeney sem tudja a választ.

 

 

Teljesen össze vagyok zavarodva az elmúlt nap eseményeitől, de ez van, csak előre nézek. Jelenleg a Detroit Lions játékosa vagyok, így mindenben megpróbálom segíteni új csapatomat! Már várom a közös munkát Jim Caldwell-lel.

– állt a játékosközleményében.

 

A Seahawks nem indokolta meg a cut miértjét, de hát ez nem is feltétlenül elvárható. Freeney-t Cliff Avril sérülése miatt szerezték meg, főleg, hogy akkoriban minden passzsiettetőjüknek volt valami kisebb-nagyobb sérülése, na meg kellett a mélység. Azóta viszont Dion Jordan és Marcus Smith is bevethető, és mivel szituációs rushereket keresnek, arra a szerepre teljesen jók, míg például cornerback poszton elvesztették Richard Shermant a szezon hátralévő részére, de Shaq Griffin sem lesz hadra fogható a 49ers ellen, szóval a veterán játékos helyét esélyes, hogy egy CB-vel pótolják a rosteren.

 

Ami a Lionst illeti, nekik most egy Freeney-hez hasonló rutinnal rendelkező játékosra van szükségük, hiszen Ziggy Ansah továbbra is sérüléssel bajlódik, illetve korábbi mesterével együtt dolgozhat Detroitban. Caldwell ugyanis volt annak a Coltsnak a főedzője, amiben Freeney is játszott. Most abban bizakodik, hogy a 37 éves játékos jelenléte és játéka adhat egy kis pluszt a csapatnak, ráadásul a waiver claim miatt bagóért játszik náluk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!