Connect with us

Hír

HIHETETLEN: A Browns elbénázta, lemaradtak McCarronról

A Cleveland Browns és a Cincinnati Bengals csapata kinti idő szerint 15:55-kor, tehát öt perccel a határidő előtt megegyezett AJ McCarron elcserélésérről, azonban míg a Bengalsnak sikerült benyújtania időben a papírokat az NFL felé, addig ez a Brownsnak nem jött össze, így befuccsolt a trade. #JustBrownsThings

 

Az NFL szabályai szerint egy trade akkor lesz hivatalos, ha a liga mindkét csapattól megkapja a csak a saját aláírásukat tartalmazó dokumentumot a határidő előtt. Az NFL megerősítette, hogy a Bengalstól ez beérkezett, a Brownstól viszont nem. Ez így önmagában is vicces, de a részletek teszik igazán hihetetlenné a történetet.

 

 

A Browns ugyanis állítólag a Bengalsnak küldte el az aláírt dokumentumot, hogy majd ők is aláírják és beküldik a közöset a ligának. A probléma ezzel csak az, hogy nem ez a hivatalos eljárás. Mindkét csapatnak külön kell beküldenie a ligának és csak a saját aláírásuk szüksége. Na már most, két eset van:

 

  • A Browns nem mond igazat és próbálja fedezni az inkompetenciáját.
  • A Browns egyszerűen annyira inkompetens, hogy nem tudja a liga szabályzatát, amit minden egyes front office-nak tudnia kéne, pont az ilyen esetek elkerülésére.

 

A Browns próbált hatni az NFL-re, hogy csak pár másodperccel késtek el és hogy ugyan fogadják már el a cserét, de a liga nemet mondott, hiszen valóban elkéstek, a határidő lejárt.

 

A trade pedig hatalmasat szólt volna, ugyanis a Browns egy második és egy harmadik körös picket adott volna a Bengalsnak McCarronért. Gyors fejszámolás után ez bőven több, mint amit a 49ers adott Garoppolóért, ami azért minimum megmosolyogtató, még akkor is, ha McCarron még egy plusz évig olcsón megtartható.

 

A Browns ezzel rövid időn belül lemaradt két kiszemeltjéről is, Garoppolóról és McCarronról, pedig állítólag Hue Jackson nagyon szerette volna mindkettőjüket (nem együtt persze) a csapatnál tudni, már a holtszezon folyamán is próbálkoztak mindkét irányító kapcsán.

 

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rpi
Rpi
2017-11-01 08:08

Azta..ez még viccnek is rossz.

Boci
Boci
2017-11-01 08:38

inkább az lett volna meglepő ha sikerül nekik

Lesy87
Lesy87
2017-11-01 09:28

Na bakker..a trade-es cikkhez írtam, hogy szerintem mennyire jó üzletet csinálhatnának vele. A Billsnek szurkolok a 4 elvesztett Super Bowl és az utóbbi idők szerencsétlenkedése után, de a Brownsnak elég nehéz.

Tizenkettes
Tizenkettes
2017-11-01 10:05

Tartom, amit egy korábbi cikknél írtam a Browns kapcsán. Ez a csapat semmilyen tekintetben nem való az NFL-be. Amatőr banda. Korábban csak magukat lőtték tökön, most viszont kicsesztek a Bengalsszal is. Képzelem, ott is hogy örülnek…

Kajzerszoze
Kajzerszoze
2017-11-01 10:23

Szerintem meg meggondoltak magukat. Ennyire nem lehetnek benak. Inkabbb a tulaj akar erre hivatkozassal megszabadulni valakitol szerintem…

touchdown29
touchdown29
2017-11-01 11:07

Browns egy vicc. Méltatlanok a NFL-re. Mondanám, hogy ennyire bénák nem lehetnek, de olvasom a híreket, valamivel mindig tudják fokozni. Annak szurkolok, hogy ilyen kivételes tehetségek ne kerüljenek oda, mert egyszerűen csak a játékosok karrierjének egy része teljesen értelmetlenül és haszontalanul lepereg. Garrett már oda került, remélem Barkley máshol köt ki.

Hogy képes egy NFL csapat élére olyan embereket kinevezni, akinek semmi köze nincs a focihoz? Nem kell csodálkozni, hogy nem tudják a szabályokat… Ha lekésték a határidőt, akkor ezek szerint még sem mentek haza előbb a vezetők. Mondjuk nem tudom melyik a jobb.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2017-11-01 16:02

Szokàsos Browns. Nem is értem mit nyekeregnek,hogy ugyan már mégiscsak pár másodperc?!
Mennyi idejük is volt erre a cserére? Hónapok? Vicc :D :D :D

De szerintem a Brownsnál már a tulajoknál nincs valami rendben. Aki elviseli, hogy ezt csinálják a csapatával az tuti nem százas. :)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x