Connect with us

Hír

HIHETETLEN: A Browns elbénázta, lemaradtak McCarronról

A Cleveland Browns és a Cincinnati Bengals csapata kinti idő szerint 15:55-kor, tehát öt perccel a határidő előtt megegyezett AJ McCarron elcserélésérről, azonban míg a Bengalsnak sikerült benyújtania időben a papírokat az NFL felé, addig ez a Brownsnak nem jött össze, így befuccsolt a trade. #JustBrownsThings

 

Az NFL szabályai szerint egy trade akkor lesz hivatalos, ha a liga mindkét csapattól megkapja a csak a saját aláírásukat tartalmazó dokumentumot a határidő előtt. Az NFL megerősítette, hogy a Bengalstól ez beérkezett, a Brownstól viszont nem. Ez így önmagában is vicces, de a részletek teszik igazán hihetetlenné a történetet.

 

 

A Browns ugyanis állítólag a Bengalsnak küldte el az aláírt dokumentumot, hogy majd ők is aláírják és beküldik a közöset a ligának. A probléma ezzel csak az, hogy nem ez a hivatalos eljárás. Mindkét csapatnak külön kell beküldenie a ligának és csak a saját aláírásuk szüksége. Na már most, két eset van:

 

  • A Browns nem mond igazat és próbálja fedezni az inkompetenciáját.
  • A Browns egyszerűen annyira inkompetens, hogy nem tudja a liga szabályzatát, amit minden egyes front office-nak tudnia kéne, pont az ilyen esetek elkerülésére.

 

A Browns próbált hatni az NFL-re, hogy csak pár másodperccel késtek el és hogy ugyan fogadják már el a cserét, de a liga nemet mondott, hiszen valóban elkéstek, a határidő lejárt.

 

A trade pedig hatalmasat szólt volna, ugyanis a Browns egy második és egy harmadik körös picket adott volna a Bengalsnak McCarronért. Gyors fejszámolás után ez bőven több, mint amit a 49ers adott Garoppolóért, ami azért minimum megmosolyogtató, még akkor is, ha McCarron még egy plusz évig olcsón megtartható.

 

A Browns ezzel rövid időn belül lemaradt két kiszemeltjéről is, Garoppolóról és McCarronról, pedig állítólag Hue Jackson nagyon szerette volna mindkettőjüket (nem együtt persze) a csapatnál tudni, már a holtszezon folyamán is próbálkoztak mindkét irányító kapcsán.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!