Connect with us

Hír

Hé Antonio, nem lassítanál egy kicsit?

Antonio Brown elképesztő, mit művel mostanában. Az éjszaka folyamán is a legjobb játékos volt a pályán (mint általában), 11 elkapásból 213 yardot szerzett. Az előző három meccsen is 100 yard fölé jutott, sorrendben 144, 169 és 101 yardot termelt. Igazából ha irányítón kívül bárki is kaphatna MVP címet, akkor szinte biztosan ő kapná meg. Nem csoda tehát, hogy játékostársai irigykednek rá és nem tudják tartani a lépést.

 

Golden Tate és DeAndre Hopkins is írt éjjel twitteren Antonio Brownnak, hogy lassítson már kicsit, mert ez nem fair, így esélyük sincs versenyezni vele. Tate azon gondolkodik, hogy az üzletnek mindig szárnyalnia kell-e, nincs valami karácsonyi pihenő, vagy valami? (Utalva a híres Business is Boomin’ mondatra)

 

 

Kedves Antonio!

Nem tudnál pihenni esetleg egy estét?

Üdvözlettel,

MINDEN más NFL elkapó, aki utol akar érni.

 

Nuk Hopkins kicsit lazábbra vette, nem írt levelet, egyszerűen csak megkérte, hogy lassítson, mert utol szeretné érni basszus. 

 

 

Nem úgy néz ki egyébként, hogy Brown lelassítana, már átlépte az 1500 elkapott yardos határt és tényleg motorja a Steelersnek, amelyik beindult a bye week után támadóoldalon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!