Hír

Hogyan verd meg a Patriotsot? Sackeld Tom Bradyt!

Published on

Von Millernek és csapatának sikerült már egyszer megvernie Tom Bradyt és a Patriotsot a rájátszásban – ezt túl sokan nem mondhatják el magukról. Azon az estén Miller, Ware és a vadlovak egész mérkőzésen molesztálták Bradyt, négy sacket szereztek és 17-szer ütötték meg a Patriots irányítóját. Brady a második félidőre ettől már szellemeket látott a zsebben (ami nagyon nem jellemző rá). Von Millernek tehát megvan a stratégiája, hogy kell legyőzni a Patriotsot, meg is írta a The Players Tribune-ra.

 

Sackeld Tom Bradyt. Ennyit. Kész is a cikkem. Mehetünk?

 

Na jó, ennél azért kicsit nehezebb a sztori. Miller kifejetette, hogy nem elég, ha egy jó pass rushere van a csapatnak, mert akkor a támadófal arra tolódik, Brady is jobban ki tudja kerülni, így kell legalább két kiváló passzsiettető a szélről. De legtöbbször ez sem elég, belülről is nyomást kell tudni helyezni Bradyre és azt éreztetni vele, hogy nincs hová menekülnie. Ráadásul blitzelni sem szabad, elégnek kell lennie a négy falembernek, hiszen Brady nagyon jól olvassa snap előtt a coverage-eket és tudja, hogy mi fog történni, úgyhogy nem szabad öt-hat játékost küldeni rá, mert megtalálja a gyenge pontot.

 

Az Eaglesnek is erre lesz szüksége, ahogy majd a holnapi beharangozóban hosszabban ki is fejtem. Érdemes elolvasni egyébként Miller írását, sok érdekes dolgot fejteget, élmény volt olvasni.

6 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group