Connect with us

Hír

Tippjáték eredményhirdetés

Véget ért ez a szezon, és ha kicsit megkésve is, de megérkeztünk a tippjátékunk összesítésével (illetve a nyereményekre is várni kellett). Összesen hét nyertesünk van, gratulálunk nekik!

 

Survivor

 

  1. turosz12 – Belichick és Brady/Én, Gronk című könyv (választható) + 5 ezer forintos Kandalló utalvány (egy évig érvényes)

 

turosz12-nek mindössze három rossz tippje volt, azaz 29 jó válasszal, egyedüliként nyert. Mögötte hatalmas volt a tumultus, rengetegen voltak azonos pontszámmal, azonos hibázási körrel, egyszerűen nem lehetett igazságosan dönteni, így ebben a számban egyetlen győztest hirdetünk.

 

FK! 2017 – tippjáték

 

  1. Wilson3 – Belichick és Brady/Én, Gronk + 5 ezer forintos Kandalló utalvány (egy évig érvényes)
  2. Kerozin25 – Belichick és Brady/Én, Gronk (mindegyikből kettő van, a két első után lehet választani) + 5 ezer forintos Kandalló utalvány (egy évig érvényes)
  3. KGYM – Dicsőség!

 

Wilson3 magabiztosan húzta be a tippjátékot, 9 ponttal előzte meg Kerozin25-öt és 19-el KGYM-t. Nem volt hibátlan tippsora, viszont kiegyensúlyozottan tippelt, gratulálunk!

 

Különdíjak

 

  1. Tamara05 – Belichick és Brady/Én, Gronk (az utolsó megmaradt példány) + 2,5 ezer forintos Kandalló utalvány (egy évig érvényes)
  2. Boros László, Nagy Ádám, Syumi – 5-5-5 ezer forintos Kandalló utalvány (egy évig érvényes)

 

Különdíjat az kapott, akinek úgy volt tökéletes tippsora, hogy legalább 14 meccs volt a héten. Ugyanakkor Tamara05 volt az egyetlen, akinek 16 meccses héten volt hibátlan tippsora, így külön-különdíjban részesül. Illetve említsük meg Rowit, akinek a 10. héten volt telitalálata egy 14 meccses héten.

 

A díjazottak a fuzovelkifele@gmail.com címen tudnak jelentkezni a díjaikért!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!