Connect with us

Hír

J.J. Watt újabb kitüntetést kap

J.J. Watt, a Houston Texans defensive endje idén nem csak a Walter Payton Év Embere díjat zsebelheti be a közösségért tett munkájáért, hanem a Baylor Egyetem Orvostudományi karától is kap majd egy tiszteletbeli rendet. Mindenki tudja, hogy Texast és környékét a Harvey hurrikán sújtotta még tavaly augusztusban, aminek következtében több embernek vált lakhatatlanná az otthona. A védőfalember úgy döntött, hogy a közösségi oldalán keresztül pénzt gyűjt a károsultak számára, és átlépve saját elképzeléseit ($200.000), $37 milliót sikerült összegyűjtenie. Ezt pedig különböző segélyszervezeteknek és családoknak adta, akiknek komoly segítségre volt szükségük a katasztrófa után.

Ezért a munkájáért fog kapni a Baylor Orvosi Egyetemről egy tiszteletbeli doktorátust májusban, amit az iskola jelentett ki és Dr. David Persse a Houston EMS igazgatója is részesül majd benne.

A Harvey hurrikán pusztítása utáni évben hihetetlen sok munkát, áldozatot és kitartást láthattunk a közösségünktől. De kiemelnék két vezetőt, J.J. Wattot, és Dr. David Persse-t, akik hozzásegítették a várost az újjáépítéshez jelentős tevékenységükkel. A diplomás diákjaink és családjuk fontos leckét tanulhatnak ezektől a kitüntetett emberektől.

-mondta Paul Klotman, az iskola igazgatója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!