About the author

3 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Köszi Jarred, sokat kihoztál a sztoriból! Kalapemelés McGee és Starr előtt. Egyébiránt nemcsak a 85-ös járt így, hogy egy átmulatott éjszaka után sikerült egy felejthetetlent produkálnia. A zsebtelepek utolsó tartalékait kiaknázó emberi szellem és adrenalin kombó gyakorta meglepően nagy dolgokra képes. Bizonyos, h. sokak emlékeznek olyan kollokviumra, amire az ember egy görbe estét-hajnalt követően esett be, mégis remekül sikerült azt kipipálnia. Ámbár alkalmasint meg simán csúfos lett a vége… :)

 2. 2

  Jarred

  Szívesen. Amit mondasz az elképzelhető, bár én nem vagyok orvos, és személyes élményeim sincsenek ezzel kapcsolatban, viszont logikusnak tűnik. Úgy tűnik McGee most az érem jó oldalára esett, mert ha nem így történik nagy bajban lett volna. A játékosok elmondása szerint Lombardi szigorúan megtiltotta nekik, hogy éjszaka kimenjenek, és még azt is megmondta nekik, ha valaki mégis kiszökik, akkor azt azonnal kivágja, és elintézi, hogy soha ne játszhasson. Szóval igen, alakulhatott volna ez sokkal rosszabbul is.

 3. 3

  kitalaltnev

  Orvos én sem vagyok, de emlékeim szerint a szóban forgó kimaradás néhányszor velem is megesett :), különösen akkor, amikor nem volt vesztenivaló. McGee viszont jóval tökösebb volt ennél, mert neki az általad írtak alapján igenis volt. Hisz’ akkor nem csak azzal nem számolt, h. játszhat a nagydöntőn, hanem magát a karrierjét kockáztatta, ráadásul úgy, h. Lombardi rezsimje szerint nem lett volna ‘pótvizsga lehetőség’.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team