Hír

Hosszabbított a Browns Duke Johnsonnal

Published on

A Cleveland Browns három évre hosszabbított Duke Johnsonnal, aki az újoncszerződése utolsó évébe lépett épp. A futó ez idő alatt $15,6 milliót kereshet, amiből $7,7 millió garantált. Érdekesség, hogy az $5 milliós aláírási bónusza több, mint amennyit eddig összesen keresett az NFL-ben, illetve hogy az $5 millió feletti éves átlaga a nyolcadik legjobban fizetett futóvá teszi őt a ligában.

 

Elég furcsa a Browns taktikája a futókkal, hiszen csak ebben a holtszezonban:

  • leigazolták Carlos Hyde-ot három évre $15,25 millióért
  • a második kör legelején (2/35) draftolták Nick Chubbot
  • és most hosszabbítottak Duke Johnsonnal.

 

Nehéz tehát kitalálni, hogy kinek milyen szerep juthat, az szinte biztos, hogy senki nem lesz workhorse, megosztják majd a snapeket egymást között. Johnsonra természetesen elsősorban az elkapásoknál hagyatkoznak majd, hiszen három év alatt 188 elkapása van már, tavaly neki volt a legtöbb elkapása (74) és elkapott yardja (693) a csapatban, miközben 7 TD-t is szerzett. Ezek egyébként mind Browns franchise-rekordok egy futótól.

 

Johnson karrierje mind a 48 meccsén beöltözött, de csak 8 találkozón volt kezdő, viszont ez idő alatt neki van az NFL-ben a legtöbb scrimmage yardja labdaérintésenként (6,3), a legtöbb elkapott yardja (1741) és legtöbb elkapása is (188) a futók közt. Ezen felül pedig ő lett az NFL történetének második olyan futója (Herschel Walker után), aki első három szezonja mindegyikében 500 elkapott yard fölé jutott.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group