Hír

HIVATALOS: 4 NFL-meccs lesz Londonban jövőre

Published on

Az NFL hivatalosan is bejelentette, hogy négy mérkőzést rendeznek majd Londonban 2019-ben. Idén három találkozót láthattak a nézők a tengeren innen, a nézők lelkesedését pedig megfelelőnek találja a liga, így egyel bővítenek jövőre. Ebből kettőt rendeznek majd a Wembley-ben és kettő a Tottenham Hotspur vadiúj, hipermodern stadionjában.

 

 

Idén is rendeztek volna egy meccset a Spurs új stadionjában, azonban az nem készült el időre, így a “debütálás” a jövő évre maradt. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy hosszútávon tervez az NFL itt, amit bizonyít, hogy külön amerikai foci kompatibilis pálya is lesz, illetve nagyobbak lesznek az öltözők.

 

Azt még nem tudni, melyik 8 csapat (vagy talán kevesebb) lép pályára, egy biztos, a Jaguars ismét láthatja majd a nagyérdemű, nekik ugyanis továbbra is él a szerződésük. Arra viszont jó esély van, hogy megpróbálja majd az NFL a Packerst, a Texanst és a Panthers is Londonba csábítani, ugyanis már csak ez a három csapat nem repült át az óceánon, hogy megmutassa magát az európai szurkolóknak.

5 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group