Connect with us

Prémium cikkek

Végjáték – Chargers FA-értékelő

Los Angeles Chargers: Végjáték. Most osztják azokat a szerződéseket, amik még jó eséllyel élni fognak, ha Rivers szögre akasztja a cipőt. Ideje valami nagyot alkotni, különben a franchise QB megy a Hall Of Very Goodba Tony Romo mellé.

Igazolások

Tyrod Taylor (2 év/11M, 6M teljesen garantált) – nyilvánvalóan jó igazolás, legalábbis érthető, hogy elsősorban nem Cardale Jones vagy Geno Smith ül a padon Rivers sérülésére várva. A hírek szerint ők is nagyon érdeklődnek Josh Rosenért, így itt még azért történhet változás. Tyrod képes lenne a PO-pályára állított csapatot elmenedzselni, nyilván mély PO-menet nem lenne belőle, viszont ezért az ár-érték arányért nekem nagyon bejön.

Thomas Davis (2 év/10.5M, 5.25M teljesen garantált) – Davis már tavaly is vissza akart vonulni, jelenleg a szétzilált LB-sorba jó lesz stopgapnek, vagyis amíg 1-2 év alatt rendbe nem rakják mondjuk a draftról a pozíciót, ő relatíve olcsón magas szintet fog tudni tartani. Kevéssé érezni a 36 éves korát Davisnek (a PFF-nél például az elmúlt öt évben háromszor is a top 30-ban volt), így ez mindenképp nagyon príma igazolás a csapat számára.

Hosszabbítások

Adrian Phillips (1 év/2M, 1.25M teljesen garantált) – meglepő volt számomra, hogy nem kapott több évre Phillips papírt, hiszen szerintem már bizonyított, hogy képes egy magas szinten működő Chargers-secondary tagjaként kezdő szinten játszani. A csapat szempontjából hosszú távon lehet, hogy nem volt jó döntés csak egy évre megtartani őt, ilyen körülmények között akár 2-3 év is jobb lett volna, nyilván relatíve olcsón.

Brandon Mebane (2 év/10.5M, 5.25M teljesen garantált) – kérdéses volt Mebane visszatérése, de 34 évesen ennyi pénz azért meglepő. A pozícióján pont elég mély a class, sok nagy hiány nincs, így azért ez a szerződés talán kicsit felesleges volt, legalábbis ekkora garantálttal biztosan.

Geremy Davis (1 év/895k, 25k teljesen garantált)

Lógnak a levegőben

Antonio Gates – korát meghazudtolóan kiválóan játszott tavaly, és ki is fejezte a csapat az igényét rá, de Henry visszatérésével és Ekeler robbanásával maximum blokkolni van rá szükség, 40-50 targetnél több nincs a csapatban a számára.

Jahleel Addae – csúnya hiba lenne Addae-t nem visszaigazolni, kezdő szintű játékos a csapatban, és masszívan kivette a részét abból, hogy az elmúlt években vérmes védelemmé vált a Chargers.

Kyle Emanuel

Donnie Jones

Nick Rose

Távozások

Tyrell Williams, Jason Verrett, Darius Philon

Értékelés

Egy-két jó szerződés mellett van pár nagyon érthetetlen. Tom Telesco túlságosan megfizette azt, akit nem kéne, és keveset adott annak, aki sokat érdemel, de legalább a Taylor- és a Davis-igazolások rendben vannak. Összességében ez megint csak egy nagyon draftfüggő holtszezon lesz, adok egy bizalmi értékelést, ugyanis legalább draftolni jól tud Telesco.

B+

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2019-04-01 18:48

Azé Gatesre rá lehet dobni bármikor. Az aurája meg +2 dexterityt ad minden O játékosnak. Inkább a Chargers lesz itt PO mint a KC. Viszont ha nem fognak pályaelőnyt akkor nem lesz SB run.

Viszont ami kemény: Elinak belengettek plusz egy évet.

d zoli
d zoli
2019-04-01 18:58

Azé Gatesre rá lehet dobni bármikor. Az aurája meg +2 dexterityt ad minden O játékosnak. Inkább a Chargers lesz itt PO mint a KC. Viszont ha nem fognak pályaelőnyt akkor nem lesz SB run.

Viszont ami kemény: Elinak belengettek plusz egy évet.

Everlast77
Everlast77
Reply to  d zoli
2019-04-01 21:36

“Az aurája meg +2 dexterityt ad minden O játékosnak”
Ez qrva jó :DDD

Wide open
Wide open
2019-04-02 01:01

Mebane megtartása fontos volt az öltözői morál és a fiatalok mentorálása miatt. Hogy ennyit ér e még háát, valszeg már nem.
Amit viszont igazán sajnálok hogy Tyrell Williams lelépett. A két Williams igazi halálos páros volt a mély labdáknál, most kicsit szűkültek az opciók, de remélhetőleg Mike Williams tud annyit fejlődni hogy ezt feledtesse velünk :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x