About the author

26 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Minnesota Vikings @ Chicago Bears
  “Mackék szét fogják szedni a Vikings támadófalát, és az eddig kiválóan működő futójáték el fog halni.”
  Én arra számítok, hogy Hicks nélkül ez már nem megy olyan könnyen a medvéknek sem. Türelmesnek kell lenni, nem szabad erőltetni a passzjátékot, az eddigi futójátékunkkal szép lassan a Bears védelmét is fel tudjuk majd őrölni. Illetve engedni kell ,hogy a védelmünk dominálja a macik támadóit, ezt a meccset most a labda ezen oldalán lehet leginkább megnyernünk. Sok pontra magam sem számítok. A Bears kulcssérültjei sajnos érdemben befolyásolhatják (fogják is) a mérkőzés kimenetelét.

 2. 2

  Rpi

  Remélem Jarred nem fog felmondani ez az MNF sorozat miatt, mert eddig nem éppen bomba meccseket látott. 😀
  A Falcons meg..ehh.. :D

 3. 4

  Krisztian Fekete

  Egy jó X a Minnesota-Chicago-n… :)

 4. 5

  bjeela

  Egy nagy túróst!

 5. 6

  Fetyke

  Ló..szt!

 6. 7

  bjeela

  Hicks nagyon fog hiányozni, de ettől még ez a banda épp elég erős, hogy kinyírja a Vikings O falát, a futását megfékezze és akkor az lesz, amit várunk: védőpontok, FG-k, rohadt szoros meccs. Azon múlik majd, hogy ki szerez több lasztit a védelmek részéről, illetve melyik QB és futó vigyáz jobban a labdára. Mert csodaszámba megy majd egy támadó TD.

 7. 8

  bjeela

  Én a helyedben be lennék szarva, mert magadra haragítottál egy kiéheztetett medvét és egy ütődött vikinget… ;)

 8. 9

  Fetyke

  Azt azért hozzáteszem, hogy Hicks hiányát csak én valószínűsítem az eddigiek alapján, hivatalosan a kérdőjeles besorolást kapta a csapattól (de nem gondolom, hogy lenne értelme erőltetni a játékát). Viszont Nichols biztosan kihagyja a mérkőzést (ő már out), és így már két kezdő esne ki a védőfalból. Én bízom benne, hogy itt akkor támadhatóak vagytok.
  A turnoverek szerintem is eldönthetik a mérkőzést, ezért is írtam, hogy nem szabad belemenni semmi kockázatosban (legalábbis az elején semmiképpen sem), “csak” engedni kell, hogy ti hibázzatok többet. :)
  Mivel Pineiro sem túl egészséges (finoman fogalmazva), így az FG határ is jóval rövidebb lesz nálatok, azaz a védelmünknek is kicsit több tere marad megállítani a támadásaitokat. Tudom, hogy nem szép dolog ezekkel a sérülésekkel számolni (szégyellem is magam miatta :D), de ez a foci sajnos már csak ilyen.
  Amúgy így is nagyon szoros meccsre számítok magam is, azaz igazából így látok arra esélyt, hogy inkább mi nyerjünk. A komplett Bears ellen jobban tartanék ettől a meccstől, mint a Packerst ellenitől tartottam.

 9. 10

  bjeela

  Először is aki Hickset idő előtt küldi pályára és emiatt sérül le sokkal súlyosabban, azt saját kezűleg koncolom fel és a felnégyelt testét kitűzöm a Solder Field sarkaira. Másocccor Pineiro lábába saját magam öntöttem bele hat liter lidokaint, a csávó asse tuggya, hogy van lába, annyira nem érzi a fájdalmat, szal ezzel nem lesz gond. Amúgy meg ha mindenki kivárásra jáccik meg a másik hibáira apellál, akkor ez nagyon érdekfeszítő mérkőzés lesz… Rúgos fociban erre mondanák, hogy országos iksz. Még a végén igaza lesz a Krisztiánnak… de azt nem szeretném! Győzzön a jobbik! Tehát mi. ;)

 10. 11

  Krisztian Fekete

  Rettegek is. :D Miközben széles vigyor ül a képemen.

 11. 12

  Krisztian Fekete

  A kiéheztetett medvéről meg annyit, hogy épp a közelmúltban mészároltak le egy egyész indiántörzset. Ez nem lakatta túl őket? :D

 12. 13

  bjeela

  Girnyók voltak… meg különben is, varietas delectat és most épp sajtra vágynak. ;)

 13. 14

  bjeela

  Mert a pecc már akkor is…

 14. 15

  Debreceni József

  Év eleji bold az AFC North-ra: Ravens (szerintem nem kérdés hogy ők nyerik, látva a Browns eddigi teljesítményét), Browns, Bengals, Steelers. A MNF a két utolsó helyről fog dönteni, és nálam a Bengals esélyesebb. Bold: Mixon robban, 200+ scrimmage yard. A Texans szerintem messze nem lesz olyan sima mint tippeltétek, Cam ellen sokkal egyszerűbb lett volna. Futás ellen idén gyengék vagyunk, a secondary pedig bottom5. CMC illetve a Moore-Samuel-Olsen trió pont ott tud ártani ahol a leggyengébb a védelmünk, főleg hogy Allen meg is tudja dobni a hosszút, nem úgy mint Cam. Egyetlen esélyünk ha a Watt-Mercilus-Reader trió erősen limitálja a játékát és párszor lecsapja. Ha ez nem jön össze, remélem Watson ihletett formában játszik.

 15. 16

  Megawatt Szvetozár

  Mikor nem?

 16. 17

  Krisztian Fekete

  Az még soká van, most a vikingekkel találkoznak. Nem tudtad? :D

 17. 18

  Jarred

  Hát pedig ez egy nagyon jó meccs lesz.
  Ezek a csapatok nagy riválisok, ez pedig kihozza belőlük a maximumot
  Látszólag rossz meccs lesz
  Pedig bizony lehet ez még jó is.

 18. 19

  ThySoul

  Az idei év első nagy tesztje jön a Pats ellen. A playoff kérdés nem ezen a meccsen fog múlni, emiatt nem lesz akkora gond, ha kikapunk (és lássuk be, erre nagy az esély) de legalább reális képet kapunk arról mire képes a Bills egy SB esélyes csapat ellen. Remélem azért szoros lesz, a védelem megfogja Bradyt, Allen meg a jobbik verzióját veszi elő. (Mint a Giants vagy a Bengals elleni első félidős játéka)
  Ja igen: valaki szólhatna az offense-nek nekik hogy a meccs 4 negyedből áll, kettő negyed után is illene játszani nem rábízni magunkat a defense-re hogy majd úgyis lehozzák.

 19. 20

  Megawatt Szvetozár

  Volt már példa 0:0-ra az NFL-ben?
  EDIT: legutóbb 1943-ban.
  EDIT2: ’82-ben is lett volna, de azt a Pats szokás szerint elcsalta :)

 20. 21

  bjeela

  A sajtos viking finom falat ;P

 21. 22

  acsdav2

  A Pats védelme idén még nem találkozott olyan mobilis QB-val, mint Allen. Ha a futásaival kellően zavart tud okozni, akkor jó eséllyel nem fogják bele kényszeríteni abban, hogy a passzokkal oldjon meg mindent. A Pats D – Bills O párharc lesz úgy érzem a kulcs.

 22. 23

  ThySoul

  Hát eddig nem jön be :D

 23. 24

  Zoltán Debreczeni

  Kyle Allen poszterizálta Wattot. Beszarsz!

 24. 25

  Kenny79

  Szép tippek a “szakértőktől”!

  Akire mindenki fogadott, csak azok nem jöttek be. :)

 25. 26

  katonadani

  az NFL nem egy jól jósolható liga :)
  a legjobban tippelő szakértő eddig 44 meccset talált el idén (via https://nflpickwatch.com/)
  Ehhez képest kronikknak van 43 (második legjobb a világon), nekem 40 (top10).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team