About the author

29 Comments

 1. 1

  Bladzs

  Mármint a negyedik hét nyitányaként. De lehet én számolok rosszul.

 2. 2

  rowi

  hja… az a győzelem már olyan rég volt, hogy dani azt még az előszezonhoz számolta (jav)

 3. 3

  Fetyke

  Nem tudom mi van a két évvel ezelőtti bajnokkal, de hihetetlenül formán kívül játszik szinte az egész csapat, amire szerintem nincs elfogadható magyarázat. Ahogyan azt a cikk felsorolta, szinte minden poszton verhetőnek tűnik jelenleg ez a csapat. Viszont, ha a játékosok nagy része magára talál végre, akkor ez nagyon hirtelen meg tud változni. Már csak az a kérdés, hogy ez még időben megtörténik e? A következő 5 hétben megy az Eagles a Packers, Vikings, Cowboys, Bills négyeshez. Megkockáztatom, hogy az elmúlt 3 fordulóban mutatott játékkal mindegyiket elveszti a csapat, és akkor már nem csak a csoportgyőzelemnek, hanem a PO álmoknak is búcsút lehet inteni. Szóval ébresztő!
  A Packers már kicsit fogósabb kérdés. Pontosan azért, amit a cikkben is leírtatok, hogy nem tudni, hogy ebben a támadósorban csak ennyi van, vagy csak ennyit adnak ki magukból és ha kellene, akkor lenne még bennük tartalék. Én valahogy azt éreztem, hogy ha nagyon rá lennének kényszerítve, akkor a Vikings ellen tudnának váltani, hozzátéve, hogy ennek az utolsó negyedben már nagy kockázata van (elég egy hiba és megakad az drive). A sajtfejűek védelmét ugyanakkor szerintem máshol lehet(ne) megfogni. Szélső futás (ahogyan azt Cook megmutatta) és hosszú passzok (nem úgy, ahogyan azokat Cousins megdobta). Wentz pontosan tudja megdobni a 20+-os labdákat is, Pederson nem fél bátor játékokat hívni. Ha az elkapók végre nem droppolják a kulcspasszokat, és a sasok bátran támadnak, akkor ezt a Green Bay védelmet bizony nagyon is zavarba lehet hozni holnap este és akkor még meglepi is lehet. Minden más esetben sima hazai győzelmet várok.

 4. 4

  Krisztian Fekete

  A hosszú passzok is akkor, ha King felé mennek, mert ő bizonytalan. Alexander viszont szerintem nagoyn jó, ott nem élnének meg az említett passzok.

 5. 5

  BarMateos

  Szeritem van magyarázat. Frank Reich hiányát érzi meg a csapat. Főleg most lehet látni hogy a colts Luck nélkül sem egy elveszett csapat. Én már akkor nagyon sajnáltam hogy elvesztettük:/

 6. 6

  katonadani

  A hosszu passzokhoz kellene desean jackson, aki még nem egeszseges. Mack Hollins sajnos nem egy felelmetes melysegi celpont :D

 7. 7

  Caselele

  Denver meccset nem láttam, de tényleg bizonytalan King? Az ő parametereivel benne van az Int is az akár még jól megdobott passzokban is

 8. 8

  Fetyke

  Neveket én nem ismerek :), de valóban, azt a CB-t kell támadni, aki Diggst fogta ellenünk. Illetve csak fogta volna, mert sokszor csak papíron volt ott, de Kirk nem tudta megdobni Steffon felé a labdákat. Egyébként ezt (is) nagyon jól észrevettétek (vagy csak Pettine), hogy minden áron Thielent kell kivenni a passzjátékból, mert Diggs-el nem olyan jó a kémiája Cousinsnak.

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Denver meccset én sem láttam, mert épp utaztam, de az előző meccseken, és az előző szezonban is sokszor megégették. Idén volt, hogy tiszta picket ejtett el, és a vikingek ellen az endzone-ban elkapott int-jében sem vagyok biztos, hogy a pálya más részén megítélték volna, mert a földet érés után kiperdült a kezéből.

 10. 10

  Fetyke

  Vele valóban tök esélyesek is lehetnétek, de szerintem nélküle sem szabad feladni a hosszút. Agholor a Falcons ellen nagyon szépen megfutotta az útvonalakat, többször megverte az ellenfelét, te is említetted a meccs végi elejtett labdát (na azt kell elfelejteni).
  Sajnos más esélyt nem látok arra, hogy nyerjetek ma este, mert a többit nagyon jól csinálja a Packers. :D

 11. 11

  Gáspár Bollók

  Nem perdült ki. Egyértelműen látszott a lassításon, hogy megtartotta, és amikor már a földön volt, akkor némi fáziskéséssel egyszerűen elengedte (a hátsó kameraállásból látszott jól).

 12. 12

  Krisztian Fekete

  De, kiperdült. Amíg a földet elérte, addig tartotta stabilan, utána kiperdült. De mivel az endzone-ban volt, attól a pillanattól, hogy földet ért, véget is ért a játék.
  Ugyanerről árulkodott egyébként a testbeszéd is, először nem is ünnepeltette magát, a társak adták vissza a kezébe a labdát, és onnantól kezdte ünnepelni magát.

 13. 13

  Caselele

  Igen, ez true, de azért arra se lehet feltétlen egy tamadosort építeni, hogy majd a cb elejti a labdát 😅

 14. 14

  bjeela

  Na, arra én is, mert ez a legenda a hisztis ARodról annyira befészkelte magát mindenki agyába, hogy én is kezdem beszopni és rémeket látok. Vagy mégis ez az igazság? Mittudomén…

 15. 15

  Gáspár Bollók

  Visszanéztem. Egyértelműen megvolt. Határa esett a labdával (a támadó is hozzáért, mert húzta a sisakját), majd miután pattant kettőt a hátán, felállás és fordulás közben elengedte a labdát. És már fordult ki a közönség felé. A társak közül volt aki bizonytalan volt.

 16. 16

  Gáspár Bollók

  Az biztos, hogy hisztis, csak az a kérdés, hogy ezt hogy kezelik MLF-fel való viszonyukban. Ha hisztizik a play után még hosszan, az tényleg gáz.

 17. 17

  Krisztian Fekete

  Ok, ebben nem értünk egyet. Ezzel együtt sokkal bizonytalanabbnak érzem (gyengébbnek) pl Alexandernél. A mackók ellen pl egy tiszta pick esett ki a kezéből. Persze Tramon Williamsnél jobb azért.

 18. 18

  bjeela

  A hiszti és a kényszeres minden áron győzni akarásból fakadó elégedetlenkedés nem ugyanaz a kategória. Mi csak a felszínt látjuk, de a kimondott szavakat, hangsúlyaikat nem, márpedig az a lényeg. A látszat ugyanis elég sűrűn csal. ;)

 19. 19

  Gáspár Bollók

  Egyértelműen gyengébb. Kinget közepes szintűnek titulálnám (megítélésem szerint nem sokat fejlődött a draft óta), Alexander pedig tán már kimondhatóan elit.

 20. 20

  Zoltán Debreczeni

  Overreaction Thursday.

 21. 21

  csak ezt ne

  Sajnos az írás mindkét felében nagyon sok igazság van, ami nem sok jóval kecsegtet péntek hajnalra egy elfogulatlan nézőt, az előzetesen gondosan bekarikázott rangadón. Nem tudom, hogy Wentz mennyire jó. Szemre valóban nem mozog rosszul a statjai már inkább közepesnek számítanak, de nem is ezt érzem a legfontosabbnak. Wentz vezetői képességei erősen kérdőjelesek, valahogy úgy érzem nem tudja társaiból – egyelőre – kihozni a legtöbbet. Úgy gondolom ez a három meccs, kicsit rosszabb játékkal de mind győztes lett volna, ha Foles irányít. Ez a nagy baj. A keret jó, az edzők jók, a csapat nem érkezik megfelelő állapotban a meccsekre, én ezzel magyarázom a gyenge kezdéseket. Lassan viszont nincs hová hátrálni, egy harapós Phillyt remélek az első perctől kezdve.

  A Packersnél egyértelműen a tavalyi konfliktus remakejét látom. Csakhogy az elsőt mindig el lehet adni tragédiaként, a másodikat már leginkább csak hisztiként. Rodgers, főleg a vele szembeni elvárásokhoz mérten, elég rémesen játszik, frusztrált, kedvetlen benyomást kelt, szemlátomást nem érzi jól magát az új rendszerben (sem). Éppen ezért a remek mérleg ellenére, vannak kételyeim, hogy ez mennyire fog javulni. Inkább attól lehet tartani, ha becsúszik pár vereség, az ellentétek markánsabban a felszínre kerülhetnek, és elkezdődhet a tavalyi móka. Nyilván van olyan optimista szcenárió, hogy lassan összecsiszolódnak, és kialakul egy egészséges hangulat, és az O, élén Rodgers mesterrel ismét félelmetesen dübörög majd, ehhez azért mindenkinek engednie kellene kicsit. Súlyos kérdés, az eddigiek alapján, hogy vajon mindkét fél hajlandó lesz-e erre? Én még bízom ebben, de meggyőződve azért nem vagyok.

 22. 22

  bjeela

  Szerintem lehet az Eagles világ legmélyebb csapata, de ha elveszted a csapat kezdőinek egy jelentős hányadát, akkor azt mindenki megérzi és ez általában látszik is. Még talán BB-nél is, bár az necces. Ezen felül a SB győzelemnél is látszott, hogy a félelmetes védőfal – egy-két megmozdulástól eltekintve – nem is olyan félelmetes(jó, ehhez kellett a Pecc), és ez a trend tavaly egy cseppet sem javult. Az erodálódás pedig úgy tűnik megállíthatatlan.

  Az OL-t és az elkapókat valóban senki sem érti. És itt csatlakozom csak ezt ne gondolataihoz(a rohadék, hát nem beelőzött vele?), hogy mintha a pszichés felkészítéssel lenne a baj. Wentznél is. Mintha elvesztették volna a motivációt, mintha elvesztették volna a vezérüket, esetleg a SB győzelem után már inkább Folest tekintették annak és most titokban van bennük némi bizonytalanság Wentz kapcsán, etc, etc… szóval dadog ott minden.

  ARod meg egyre inkább tűnik agresszív kismalacnak, szóval oda is elkelne egy pszichológus. Ebből még komoly gondok lehetnek.

 23. 23

  bjeela

  Ha ARod kap egy jó pszichológust, LaFleur egy cseppet enged a rendszerből, hadd lubickoljon egy kicsit ARod, akkor ez a Packs sajnos SB várományos. Így viszont még a PO is necces. A vikingek ajándékba adtak nekik egy győzelmet és ezt nem fogják megismételni. A Lions egészen foghatós legényke lett, a Medvék meg végre kezdenek felébredni a téli(vagymilyen) álmukból.

 24. 24

  Fetyke

  Ez nem magyarázat például a védelem gyengélkedéseire. De igazából a ligaelit támadófalat sem hiszem, hogy csak ettől omlott volna össze. Így valóban én is egyre kevésbé hiszem el, hogy Wentz végig egészséges fog maradni…

 25. 25

  Gáspár Bollók

  Engem Packers szurkolóként érdekelne egy kispad kamera. Az látható, hogy Arod sokszor szinte dühöngve jön le a pályáról (mint pld. Mahomes, amikor nem mehettek neki 10 másodperccel a félidő vége előtt a kísérletnek, hanem inkább rúgtak), de pl. ezek között volt olyan, amikor magára volt dühös (amikor azt hitte, megvan a firsdown, de nem volt) és mindenki azt hitte MLF-re bukott ki. Ugyanakkor állítólag MLF sokszor leül ARod mellé a padra tanácskozni, ami még eddigi pályafutása alatt ARoddal sosem történt meg. Kíváncsi lennék ezekre a szitukra.

 26. 26

  Fetyke

  A második meccs végén valóban tiszta INT volt. A hátán fekve egyértelműen birtokolta a labdát, vége volt a playnek, és utána egyszerűen elpörgette magától örömében a corner. Hidd el, próbáltam belekötni :), de az új szabályok alapján ebbe nem lehet, a pálya minden pontján tiszta elkapás és INT lett volna.

 27. 27

  Caselele

  Csak szerintem nem fújtak be a zebrák csomó dpi-t a sasokra? Főleg amikor piros zászló is repült az után se, stb.

 28. 28

  katonadani

  az a piros zászlós eset tényleg elég érthetetlen, miért nem lett megváltoztatva, de egyébként elég sokat dobtak a sasokra DPI-ből :D

 29. 29

  Caselele

  Én csak ma reggel néztem meg az ÖF-t a kávé mellett, de akkor megnyugtat h a piros zaszlosat te is úgy láttad, hogy az volt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team