Connect with us

Hír

Szombati sérülésjelentés

Nézzük, kiknek kérdéses a játéka vasárnap.

 

 

Chiefs @ Raiders

 

WR Tyreek Hill nem fog játszani, illetve LT Eric Fisher játéka kérdéses a Chiefsnél. A Raidersnél CB Gareon Conley és DT Corey Liuget játéka kérdéses, G Gabe Jackson és WR J.J. Nelson pedig kihagyja a mérkőzést.

 

Patriots @ Dolphins

 

A Patsnél csak RB Brandon Bolden, T Marcus Cannon és TE Matt LaCosse játéka kérdéses. A Dolphinsnál nem fog játszani S Reshad Jones és WR Albert Wilson, míg LB Trent Harris, DE Charles Harris, S Bobby McCain és C Daniel Kilgore kérdéses.

 

Cardinals @ Ravens

 

A Cardinals jól áll, csak G Lamont Gaillard maradt ki sérülés miatt, DE Jonathan Bullard pedig kérdéses. A Ravensnél WR Marquise Brown, TE Mark Andrews, LB Tyus Bowser, CB Marlon Humphrey és RB Mark Ingram kérdőjeles, CB Jimmy Smith pedig biztosan nem játszik.

 

49ers @ Bengals

 

RB Tevin Coleman, WR Jalen Hurd és WR Trent Taylor maródi a 49ersnél, DE Nick Bosa és S Jimmie Ward kérdéses. A Bengalsnál T Cordy Glenn és WR A.J. Green ismét nem játszik, míg Clayton Fejedelem, RB Joe Mixon és RB Trayveon Williams kérdéses.

 

Chargers @ Lions

 

A Chargers megint átment kórházcsapatba: K Michael Badgley, LB Jatavis Brown, WR Geremy Davis, LB Denzel Perryman, DE Isaac Rochell, CB Roderic Teamer, WR Mike Williams kérdéses, TE Hunter Henry kidőlt, CB Michael Davis pedig jó eséllyel nem játszik. A Lionsnél LB Jarrad Davis, T Taylor Decker és DE Da’shawn Hand játéka kérdéses.

 

Vikings @ Packers

 

A Vikingsnál nem lesz ott a pályán CB Mackensie Alexander és CB Mike Hughes, G Pat Elflein, CB Mark Fields és LB Ben Gedeon kérdéses. A Packersnél LB Oren Burks és WR Darrius Shepherd fog hiányozni, T David Bakhtiari és CB Ka’dar Hollman kérdéses.

 

Jaguars @ Texans

 

DE Yannick Ngakoue ismét harcképtelen, ahogy T Cedric Ogbuehi és TE Josh Oliver is. A Jagsnél még kérdéses CB A.J. Bouye, WR Marqise Lee és T Cam Robinson játéka, míg a Texansnál RB Taiwan Jones, G Senio Kelemete és C Greg Mancz kérdéses.

 

Bills @ Giants

A Billsből kimarad CB Taron Johnson, TE Tyler Kroft és WR Andre Roberts. A Giantsnél WR Sterling Shepard, TE Garrett Dickerson és WR Darius Slayton nem játszik,  WR Cody Latimer kérdéses..

 

Seahawks @ Steelers

 

A Seahawksnál DE Ziggy Ansah kérdéses, és jó eséllyel nem fog játszani C Joey Hunt, WR David Moore, DT Poona Ford, S Tedric Thompson és CB Neiko Thorpe se. A Steelersnél CB Joe Haden és C Maurkice Pouncey kérdéses.

 

Colts @ Titans

 

A Coltsnál hiányozni fog DE Jabaal Sheard,  RB Jonathan Williams és DE Kemoko Turay. A Titansnél csak LB Reggie Gilbert és G Kevin Pamphile maródi.

 

Cowboys @ Washington

 

A Cowboysnál csak WR Tavon Austin és LB Luke Gifford nem fog játszani. A Washingtonnál már nagyobb a baj: DE Jonathan Allen, QB Colt McCoy, CB Fabia Moreau és TE Jordan Reed nem fog játszani, CB Quinton Dunbar kérdéses.

 

Bears @ Broncos

 

TE Trey Burton, DT Eddie Goldman, LB Nick Kwiatkoski és DT Bilal Nichols kérdéses a Bearsnél, míg a Broncos nélkülözni kénytelen RT Ja’Wuan Jamest, RB Andy Janovicht és LB Joseph Jonest. CB Bryce Callahan és LB Todd Daviskérdőjeles.

 

Saints @ Rams

A Saintsnél csak DT Sheldon Rankins nem bevethető, a Ramsnél pedig mindenki egészséges.

 

Eagles @ Falcons

 

Az Eaglesnél LB Kamu Grugier-Hill és T Jordan Mailata nem játszik. A Falconsnál T Matt Gono dőlt ki, WR Russell Gage kérdéses.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!