Connect with us

Podcast

Triple Coverage #153 – Ilyen volt az első vasárnapi meccsdömping

Némileg megfogyatkozott létszámban, de annál nagyobb lelkesedéssel ültünk össze, hogy megbeszéljük, mik történtek a 2019-es szezon első vasárnapi meccsnapjának forgatagában. Beszéltünk szorosabb meccsekről, kiütésekről, meglepetésekről, furcsaságokról, mindenről.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
4 years ago

Nem Tomlin hibája volt ez a meccs. Konkrétan évtizedes hagyományos védekezésüket átállították emberezésre a Pats miatt. Folyamatosan próbálják a védősort erősíteni a drafton. Egyszerűen van olyan, amikor egy ellenfél jobb nálad. (Ilyen volt szegény Cseh Lacink esete amikor kifogta Phelpset). Beletörődni persze nem lehet (tavaly például sikerült nyerniük), BB most is említette, hogy minden egyes drive-ban próbáltak sémát váltani, de ez ezúttal reménytelen volt. Ha nekimegy negyedikre, akkor most 0 van a nevük mellet, amilyen napjuk volt. On Seattle, ez van, nekik is menni kell tovább, ez a meccset meg el kell felejteni.

Azért a Browns esetében radar alatt jött, hogy a szakmai munka nincs annyira rendben. Ebből az anyagból már kezdésnél is sokkal több kellett volna mindkét oldalon. Persze lehet javulni, de azért komoly kérdőjelek jelentek meg, ezt nem lehet tagadni. Nincs sok idő a jelentős javulásra, és egy 8-8 idén nem elfogadható. Egyelőre hol az a 8-8? A Titans ráadásul szerintem a 4. negyedig, amikor a TO-k jöttek sorozatban, nem mutatott most sem különlegeset. Egy megbízható csapat, amikor Mariota játszik, nem annyira hullámzó a teljesítmény, ahogy elterjedt. A védelem elég jó, de nem kiugró, és éppen így a támadó sor is. Nem emlékszem lenyűgöző teljesítményre tőlük és borzalmasra sem. Legyőzni nem tudnak egy jó csapatot, de hagyják, hogy megverje magát. (Jó példa a Kansas elleni PO meccs.) Úgyhogy mivel idén a csoportjuk sajnos nem lett erősebb, várható hogy a megszokott 9-7 helyett a 10-6 lesz a mérlegük, de szerencsés esetben a 11-5, sőt még 12-4 is összejöhet nekik.

A Falconsnál valahogy nagyon nem stimmel valami. Ez szerintem a HC utolsó éve lesz. A sorsolásuk is nehéz, pofont pofon fog követni, ez a megérzésem.

A Ravens mindig erősen kezd, ezeket a felkészületlen illetve szétesett (szétszedett) AFC East csapatokat megeszik reggelire a nyitó fordulóban. Náluk a preseason fontos, mert komolyan veszik. Látszott, hogy a passzoló Lamar projektet sem csak kommunikáció szinten nyomják, sőt az is, hogy halad a dolog. Azért még idén sem lesznek SB esélyes csapat, de lehet hogy alábecsültem a fejlődés gyorsaságát, mert erre az idényre még fájdalmas évet vártam tőlük, és nagyon nem úgy indult.

Rpi
Rpi
4 years ago

😂😂😂
https://twitter.com/rjochoa/status/1171166027385843713?s=19

Bálint: Tud valaki egy helyet, ahol gifeket tetoválnak? Egy havernak kellene.

balentin
balentin
Reply to  Rpi
4 years ago

Maszekba’ vállalok ilyet, de haverodnak nem, csak neked.

ahanem
ahanem
Reply to  Rpi
4 years ago

ez a gif :DDDDDDDDD

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
4 years ago

“ezzel is maguk alatt ásták a fát ” :”D

CroliGB
CroliGB
4 years ago

Spotify-on nem találom az adást 😔 nálam van a hiba?

Zotya
Zotya
Reply to  CroliGB
4 years ago

Én sem látom…

balentin
balentin
Reply to  Zotya
4 years ago

Javítva a hiba!

Fetyke
Fetyke
4 years ago

Annyit megjegyeznék a Vikings meccs kapcsán, hogy miközben néztem az jutott az eszembe, hogy Minneapolisban is olvassák az FK-t! Látták Dani cikkét a Vikingsról meg a Lionsról, és ezek után Zimmer kiadta, hogy úgy kell nyerni, hogy 10-nél nem lehet többet előre passzolni. :D A csapat megcsinálta. Most Danin a sor, hogy bocsánatot kérjen az edzőtől. :DDD

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x