About the author

10 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Csóri Cousins…. Csak tudnám mit ártott az embereknek. Ryan és Goff persze olyan jók mióta megkapták a nagy lóvét, hogy róluk nem kell cikkezni :)

 2. 2

  Jarred

  A podban őket is megemlítettük, mint csalódás. Cosuinsnál azért látványosabb, mert egy olyan csapatot vett át, ami egy lépésre volt előtte az SB-től. Aztán részben miatta, részben a vezetőség döntései miatt már playoff sem jött össze. A Rams még nem tart itt, a Falcons meg most ért ide (vagy tavaly, de akkor még rá tudták fogni a sérülésekre)

 3. 3

  Leonidasz007

  A Falconsról szól az utolsó kérdés. Ott Ryanről is esik szó érintőlegesen. Goffra a beharangban és a podban is ráhúztuk a vizes lepedőt, szal nem teljesen értem mire gondolsz.

 4. 4

  acsdav2

  A 17-es Vikings valóban egy jó csapat volt. De Shurmur távozása és az O-Line edző, Sparano halála miatt már nem lehetett ugyanarról a csapatról beszélni. Valamint azt se szabad elfelejteni, hogy amikor a 13-3-as mérleg összejött, akkor a Bears egy rendkívűl gyenge csapat volt és Rodgers egy negyedet játszott a 2 meccsen ellenük. Akkor minden összejött nekik.

 5. 5

  Caselele

  Cousins témához csak annyit, hogy egy kompetens tamadofal mögött is érdemes lenne megnézni

 6. 6

  Caselele

  Plusz a divízió ellenfelek védelmei is kukák voltak

 7. 7

  acsdav2

  Nem csak a védelmek. Rodgers 1 negyedet játszott ellenük a 2 meccsen, így a 2 győzelmet behúzni a Packers ellen nem túl nehéz. Fox irányítása alatt a Bears rendkívül gyenge volt. Ha a 17-es Vikings a tavalyi csoport ellenfelekkel találkozik, nem 13-3-mal végez.

 8. 8

  acsdav2

  Nekem Cousins-szimpatizánsként rendkívül rosszul esik az ő megítélése. Szerintem azt ti is érzitek, hogy ő a legtöbb ember szemében úgy jelenik meg, mint a srác, akiről a következőket gondolták:
  – pénzéhes dög, nem képes korrekt lenni a Redskinssel, akik nélkül most sehol se lenne
  – túlértékelt játékos, aki érdemtelenül kapta meg a legnagyobb szerződést
  -szemétláda, aki csak akkor ír alá, ha garantált a teljes szerződés
  – túlértékelt játékos, 13-3-as csapatot vesz át aztán a PO-ba se volt képes bejutni

  Nem akarok most egyik állításba se belemenni, hogy miért nem igazak,csupán azt akarom kifejteni, hogy ti még csak meg se próbáljátok az ő róla kialakult képet megváltoztatni, amit teljesen megértek, hisz nektek így a jó, ha vita/vélemény nyilvánítás van róla és beszédtémát szolgáltat.

  Viszont szerintem azt ti is megérthetitek, ha egy Cousins szimpatizáns nehezményezi azt, hogy amíg Goff és Ryan ugyanolyan gyenge, addig címben most is Cousins szerepel, a kérdésben ilyen állítás van megfogalmazva: “sokan minden idők legnagyobb FA bustjának tartják”, az utóbbi héten az elkapói elégedetlenségéről olvasni. Persze megemlítitek a podcastben vagy érintőlegesen a kupaktanácsban a másik 2 két QB-t, de szerintem ti is érzitek, hogy nem pont ugyanaz a hozzáállás.

  Szeretném hangsúlyozni, hogy megértem, hogy így csináljátok a dolgot, tudom az USA-ban is felkapott téma ez, nyilván erről írtok többet. Csak én egy kicsit naiv ember vagyok, aki mindig az igazságot szeretné látni :)

 9. 9

  katonadani

  sztem az 1. és 3.pontok nem igazak, ez üzlet és rendben is van – én pl biztos nem hangoztattam ilyeneket, mert szerződésekben kvázi mindig a játékosok pártján állok :D
  ettől még a szerződéséhez nem ér fel és jó csapatok ellen képtelen jól játszani, ami óriási probléma

 10. 10

  acsdav2

  1. Tudom, hogy nem hangoztattátok, de te is tudod, hogy az emberekben ez így marad meg. :)
  2. Szerintem nézőpont kérdése, hogy nem ér fel. Mert tételezzük fel, hogy nem ér fel hozzá, de akkor kire mondod azt, hogy a szerződésének megfelelően játszik? Mert, akkor Carr,Stafford, Manning, Ryan,Goff, Garoppolo ugyanúgy nem. De én már Big Ben-ben se érzem az erőt ha visszatér, illetve, ha a szívedre teszed a kezed Rodgers se játszik úgy, mint várjuk.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team