Connect with us

Kupaktanács

FK! Kupaktanács – Újonc edzők és a Kirk Cousins-ügy

A negyedik forduló többek között az edzők miatt volt érdekes, így a heti kupaktanácsban leginkább róluk – mi lesz Jay Grudennel, megérett-e az edzőváltásra a Falcons, melyik újonc főedző okozta a legnagyobb csalódást? – mondja el a véleményét öt szerkesztő (Höri, chester, KGYM, Leonidasz007, Renningan), de lesz szó a gyengén teljesítő Kirk Cousins helyzetéről és a 17 meccses alapszakaszról is. 

 

 

Nagyon forró a pad Jay Gruden alatt, minden téren pocsékul szerepel a Redskins. Mennyi türelmi időt kap, egyáltalán van-e értelme még a padon tartani?

Höri: Nincs értelme. A Haskins-projekt is egyértelműen az időhúzásnak szólt. Amikor a munka megtartása beelőzi az eredményességet a prioritási listán, akkor befellegzett egy projektnek. Szegény Haskinsből könnyen lehet egy új Rosen emiatt.

Leonidasz007: Már így is késtek két évet a kirúgásával. Értem, hogy nem túl erős a keret, de nem csak ez a probléma. Az egész szervezeti kultúra nagyon rosszul néz ki jelenleg Washingtonban, de az edzők ideje is lejárt. Minél gyorsabban meg kellene húzni a ravaszt, nehogy Haskins karrierje bánja az egészet.

Chester: Fura ez a Redskins, mert már nem egyszer megmutatták, hogy az előjelek és edzőjük ellenére képesek normális játékra. Viszont ha a középszerűségből ki akarnak lépni, oda mar rég érett volna a váltás, de most már indokuk is van rá.

Renningan: Gruden egy borzalmas edző, akit már a tavalyi szezon után ki kellett volna vágni, hogy egy új stáb draftolhasson magának új irányítót és kezdje el a csapat rendbe tételét. Ehelyett Gruden most jól megneveli Haskinst, akiből – ahogy Höri is mondja – lehet egy új Rosen, a Redskins pedig a jövő évi top 3-as pickjéből megint vadászhat magának egy új irányítót. A Cardinalsnak se nagyon jött ez be, a Redskinsnek sem fog. Grudent ki kell minél előbb vágni és valaki olyat hozni a helyére, aki képes lehet legalább a Haskinsben lévő potenciált felmérni. Semmi keresnivalója nincs a csapat élén is minden egyes ott töltött nappal csak több kárt csinál.

 

Kirk Cousins minden idők egyik legnagyobb szerződésével büszkélkedhet, és emiatt sokan már most minden idők egyik legnagyobb szabadügynök-bustjának tartják. Mi lesz a sorsa, mit kellene tennie a Vikingsnak hosszú távon? Cut, trade (ha Cousins is beleegyezik) vagy hadd maradjon kezdő?

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!