Connect with us

Hír

IR-re került Kerryon Johnson

IR-re került a Lions első számú futója, Kerryon Johnson, mert meg kell műteni a térdét – írja Dave Brikett. Nem súlyos a sérülés egyébként, amit a Vikings ellen szedett össze az első negyedben, tehát akár vissza is térhet a szezon végén, már amennyiben a Lions még versenyben lesz a rájátszásért.

A sérültlistára helyezés azzal jár, hogy 8 meccset ki kell hagynia, ez pedig azt jelenti, hogy csak az utolsó két fordulóra térhet vissza. Ezt nyilván csak akkor tenné meg a csapat, ha esélye lenne még a playoffra, de Matt Patriciáék ebben reménykednek.

Johnson tavaly is kihagyott hat meccset térdsérülés miatt, idén pedig a csapat legjobb futója volt, 92 futásból 308 yardot és 2 TD-t termelt. A trade deadline közeledtével nem elképzelhetetlen, hogy cseréljen egy futóért a Lions, például a Dolphinsból Kenyan Drake lehet elérhető, vagy esetleg Melvin Gordon a Chargersből. Ha a szabadügynökök közt keresgélnek, akkor Jay Ajayi lehet a legjobb opció, azonban ha nem hoznak új arcot, akkor TY Johnson kaphatja a legtöbb szerepet. A rosteren JD McKissic és Tra Carson van még.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
4 years ago

Nem súlyos, de IR. Ez jó.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x