Connect with us

Hír

Robby Anderson eladó!

Már két elkapó cserélt csapatot a héten, és állítólag egy harmadik is eladóvá vált. Manish Mehta információi szerint ugyanis a Jets tudatta a többi csapattal, hogy Robby Anderson a megfelelő áron vihető. Azt még persze nem tudni, hogy mi ez az ár, vagy hogy kapott-e a Jets bármilyen ajánlatot is.

Tavaly az Eagles megpróbálta megszerezni Andersont, azonban akkor ez nem jött össze, és Golden Tate-tel érték be a Sasok. Akkor a Jets jelenlegi general managere még az Eaglesnél dolgozott, jó is a kapcsolat a két fél között, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha Philadelphiában kötne ki a gyors elkapó, főleg DeSean Jackson hosszan tartó sérülését, és a borzasztóan lassú támadósort is figyelembe véve.

Andersonnak idén 17 elkapása van 266 yardért és egy TD-ért, ebből 125 yardot és egy TD-t szerzett a Jets egyetlen győzelme alkalmával. Tavaly korlátozott szabadügynök volt, márciusban pedig teljeskörű szabadügynök lesz.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ádám Váradi
Ádám Váradi
2019-10-25 03:58

Vikingsba is jöhet! Nem is drága játékos. 6.kör+ Xavier Rhodes csere mehet

Breuer András
Breuer András
Reply to  Ádám Váradi
2019-10-25 14:42

nem ismerem a fizuját, de nem egy elkapóét passzíroznám be. Különben meg szerintem nem lenne fogára való a Wr 3. poszt. Rhodesot én egy falember tradebe vonnám be. A jövő év eleső körei nálam DL, OL, CB

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Ádám Váradi
2019-10-25 14:56

A Vikingsba minek elkapó?

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Gáspár Bollók
2019-10-25 16:24

A mai meccs után ez nem világos.?

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Ádám Váradi
2019-10-25 16:38

Ott van Diigs és Thilelen sem esett ki hosszú időre. Persze a meccset nem láttam :) ,de nem is kaptam nagy kedvet hozzá :D

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x