Connect with us

Hír

Brady: Nem tudom, mit hoz a jövő

A hétfő esti rangadó felvezetéseként Adam Schefter arról beszélt, hogy elég sok jel arra mutat, hogy Tom Brady előkészíti New Englandből való lélépését. Eladóvá tette a házát, az edzője is eladóvá tette a házát, emellett a szerződését is úgy alakította, hogy az megszűnjön a szezon után, tehát szabadügynök lehessen.

Brady ezt igazából sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.

Ez a legnagyszerűbb a dologban: nem tudom. Azt hiszem elég egyedi helyzetben voltam eddig, mert szerintem ha elkötelezed magad egy csapat iránt egy adott időre, úgy érzed, hogy felelősséged kitölteni azt a szerződést. Számomra a jelenlegi helyzet kiváló, mert napról napra haladok, és élvezem, amim van. Nem tudom, mit hoz a jövő, és nagyszerű dolog számomra, hogy a foci minden perce most már ajándék

– mondta Brady a WEEI-n.

Brady ugyebár azt mondta többször is korábban, hogy 45 éves koráig szeretne focizni, és a játéka továbbra sem esett vissza annyira, hogy ne legyen ez teljességgel elképzelhető. Persze a foci iránti szenvedélye változhat az embernek, de egyelőre ennek sincs semmi jele Brady esetében.

Mi sem tudhatjuk, mit hoz a jövő, de az biztos, hogy Brady szabadügynök lesz a szezon végén, így a lehetőségek tárháza nagyobb, mint valaha.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!