Connect with us

Hír

TRADE: Michael Bennett a Cowboysé!

A New England Patriots elcserélte Michael Bennettet a Dallas Cowboys csapatába. A védőfalemberért egy 2021-es kondícionális hetedik körös picket kapott a Patriots, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén hatodik körössé válhat – írja Adam Schefter.

A Patriots részéről nem túl meglepő a lépés, hiszen a múlt heti csapat általi eltiltása után várható volt, hogy meg fog tőle szabadulni Belichick, ez most meg is történt. Azonban kivágni nem akarta, mert akkor aláírhatott volna egy AFC-contenderhez, így viszont egy marék szotyiért elküldte az NFC-be. November végén egyébként találkoznak a felek egymással, így Bennettnek nem kell egy esetleges Super Bowlra várnia a visszavágáshoz.

A Cowboys részéről futballszakmailag nyilvánvalóan jó trade ez, főleg miután IR-re tette a csapat Tyrone Crawfordot, és a fal belsejében egyébként is elkél a segítség. A védőkoordinátor Kris Richard ráadásul Seattle-ből még ismeri is Bennettet, aki mellesleg nem az első Bennett a családból, aki Dallasban játszik, hiszen épp a Cowboys draftolta testvérét még 2008-ban.

Az persze nem lehet véletlen, hogy Bennettet három éven belül harmadjára cserélik el. Seattle-ből Philadelphiába egy ötödik körös pickért, az Eaglesből a Patriotstba szintén egy ötödik körös pickért, most pedig egy kondícionális 6-7. körösért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!