Connect with us

Hír

Jamal Adams idén a pénztár elé járul

Jamal Adams az egyik legjobb safety jelenleg a ligában, ő pedig idén bizony a pénztár elé járul és szeretné megkapni a jól megérdemelt szerződéshosszabbítását. Az All-Pro játékos ügynöke(i) és a Jets már el is kezdték az egyeztetést.

Beszélgettek már, de még nincsenek számok. Hazudnék, ha azt mondanám, nem várom, hogy összejöjjön. Nem csak azért, amit a pályán csináltam, hanem amit a pályán kívül tettem ezért a szervezetért. Mindent megtettem, amit kértek tőlem. Magas szinten tettem mindezt minden egyes évben. Bebizonyítottam, hogy én vagyok a legjobb safety a ligában.

– mondta Adams, via New York Post.

A 23 éves játékos jövőre mindössze 3,5 millió dollárt keresne újonc szerződése értelmében, miközben a legjobban fizetett safety, Eddie Jackson egy négy éves, $58,4 milliós ($33 millió garantálttal) kontraktust írt alá, azaz évi átlagban $14,6 milliósat.

Örülök neki. Mondtam is neki a Pro Bowl után, hogy megérdemli. Én pedig nem a legjobban fizetett safety titulusért versenyzek, hanem magammal versenyzem és azzal, hogy mennyit érek. Erről szól ez az egész.

Az idei szezonban voltak olyan híresztelések, hogy a Jets el akarta cserélni Adamst, azonban a játékos saját elmondása szerint New Yorkban akar maradni és úgy gondolja, meg is fogják hosszabbítani a szerződését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!