Connect with us

Hír

Jamal Adams idén a pénztár elé járul

Jamal Adams az egyik legjobb safety jelenleg a ligában, ő pedig idén bizony a pénztár elé járul és szeretné megkapni a jól megérdemelt szerződéshosszabbítását. Az All-Pro játékos ügynöke(i) és a Jets már el is kezdték az egyeztetést.

Beszélgettek már, de még nincsenek számok. Hazudnék, ha azt mondanám, nem várom, hogy összejöjjön. Nem csak azért, amit a pályán csináltam, hanem amit a pályán kívül tettem ezért a szervezetért. Mindent megtettem, amit kértek tőlem. Magas szinten tettem mindezt minden egyes évben. Bebizonyítottam, hogy én vagyok a legjobb safety a ligában.

– mondta Adams, via New York Post.

A 23 éves játékos jövőre mindössze 3,5 millió dollárt keresne újonc szerződése értelmében, miközben a legjobban fizetett safety, Eddie Jackson egy négy éves, $58,4 milliós ($33 millió garantálttal) kontraktust írt alá, azaz évi átlagban $14,6 milliósat.

Örülök neki. Mondtam is neki a Pro Bowl után, hogy megérdemli. Én pedig nem a legjobban fizetett safety titulusért versenyzek, hanem magammal versenyzem és azzal, hogy mennyit érek. Erről szól ez az egész.

Az idei szezonban voltak olyan híresztelések, hogy a Jets el akarta cserélni Adamst, azonban a játékos saját elmondása szerint New Yorkban akar maradni és úgy gondolja, meg is fogják hosszabbítani a szerződését.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
4 years ago

Jetsnél van böven hely a sapka alatt , mi a probléma? Bár nem hiszem hogy safetyért megéri ennyit kiadni mikor máshol elégé lyukas a csapat és Adamsnek meg nagy hasznát venné pl a Philly .

Djibril
Djibril
Reply to  snookerista
4 years ago

Adott egy csapat, akiknek bőven van rá pénzük a többi hianyposzttól függetlenül + nagy szükségük is van a védelem vezérére, + Adams se nagyon panaszkodott arra, hogy ne szeretne itt játszani, de te inkább azt mondod, jobban megérné az eaglesnek kicsengetni a nagy pénzt, mikor ők a draftra is lassan a város kosárlabda csapatától kérnek kölcsön…
Csak nálam nem stimmel a logika? ;)

katonadani
Reply to  Djibril
4 years ago

((Eagles középmezőnyben van sapkaügyileg, Jetsnek csak 9 millióval van többje 2020ra))

Fanyul23
Fanyul23
Reply to  katonadani
4 years ago

és amúgy is túlértékelik.

snookerista
snookerista
Reply to  Djibril
4 years ago

Eagles is kitudja fizetni és nekik pont egy ilyen játékos kell , hogy SB contenderek legyenek. Meg kevesebb sérülés

ahanem
ahanem
Reply to  snookerista
4 years ago

Eaglesnek elkapó kéne először :DD

acsdav2
acsdav2
Reply to  snookerista
4 years ago

Adams nem safety. Ő egy defensive playmaker akit mindenhova felrakhat az ember a védelemben. A pass-rusher után az ilyen típusú játékosokat (valószínűleg adnak majd nevet az ilyen pozíciónak) érdemes megfizetni.

gyeek
gyeek
Reply to  snookerista
4 years ago

Szóval safetyért ennyit nem éri meg fizetni… kivéve ha az Eagles adná neki? :D Remekül koncentrálódik ebben a hozzászólásban valamennyi “elfogulatlan” vélemény esszenciája.

Mic Sz.
Mic Sz.
4 years ago

en elneznem Seattle-ben is :>

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x