Connect with us

Hír

További változások a Brownsnál

Új főedzőt és új general managert nevezett ki nemrég a Browns, most pedig megtalálta a csapat a támadókoordinátorát is. Alex Van Peltnek ráadásul nem kell messze költöznie, a rendszámtábláját sem kell lecserélnie, mert államon belül marad, a Bengals QB-edzői posztját hagyta ott a Browns és az előléptetés kedvéért – írja Ian Rapoport.

A 49 éves Van Pelt utoljára 2009-ben volt támadókoordinátor a Billsnél, azóta az irányítókat edzette Tampában, Green Bayben (itt a futókat is) és Cincinnatiben. Egyébként 11 éven át csereirányító volt az NFL-ben, 11 meccsen volt kezdő a Bills színeiben. Valószínűleg nem ő fogja hívni a játékokat, hanem Stefanski, de erről még nem érkezett bejelentés.


Ezen kívül a Brownsnál búcsút mondtak az assziszten general manager Eliot Wolfnak – írja Tom Pelissero. Új a rezsim, így várhatóak voltak a változások, illetve állítólag ő sem értett teljesen egyet az irányelvekkel. Wolf (aki a korábbi Packers GM Ron Wolf fia) egy rendkívül jó játékosmegfigyelő, a Brownsnál pedig úgy tűnik idén megszabadultak az ilyen emberektől (lásd John Dorsey) és más irányt vesz a front office, leginkább az analitikus szemléletet előtérbe helyezve.

A két szemléletnek pedig leginkább egymás mellett, egymást segítve kellene működnie, jó “szemek” nélkül bajban lehet a Browns a drafton a prospectek értékelésével – természetesen a számok sok információt adnak, de nem elegek egy ilyen komplex folyamatban.

A kirúgás után apja egyébként csúnyán beszólt a Browns analitikus szemléletére, szerinte már kontrollálatlan mértéket öltött ez a gondolkodás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!