Connect with us

Szabadügynök

Most vagy soha – Lions FA-kitekintő

Pocsék szezonja volt a Lionsnak, Matt Stafford kiesésével még a tisztes helytállásra sem volt esély. Ez ugyanakkor remek draftpozíciót eredményezett, és mivel van pénze a gárdának, illetve kevés a fontos FA, így már nincs több kifogás – vagy villant idén a csapat, vagy repül a vezetőség. 

 

A Lionsnek 47 millió dollárnyi cap space-e van, ami a 18. legtöbb – nem túl sok, de nem is tragikus. Annyira mindenképp elég, hogy a keret megerősödjön, és mivel csak olyan játékosokon lehet spórolni, mint Darius Slay, Ricky Wagner, Damon Harrison, Taylor Decker, Marvin Jones, Devon Kennard vagy Romeo Okwara, így nyugodtan számolhatunk ezzel az összeggel (valamennyien kezdők vagy nagyon hasznos kiegészítő játékosok, akiket nagyon nehéz lenne pótolni az elküldésük miatt felszabaduló pénzből).

 

Egyedül egy Darius Slay-cserét tudok elképzelni (ez már tavaly is érett és megfelelő ellenértékért abszolút bevállalható), de azt is legkorábban a draft alatt, illetve még Damon Harrison visszavonulása is benne van a pakliban. A csapat magja nagyjából egyben van, a szerződések sem vészesek, így nagy kivágáshullámra ne számítsunk. Ami inkább érdekes lehet, hogy hogyan képzelik Kenny Golladay jövőjét Detroitban: nem kizárt, hogy még március előtt adnak neki egy nagy szerződést (15-16 millió/év), hisz jobb diktálni a piacot, mint például Amari Cooper közel 20 milliós fizetése után leülni a tárgyalóasztalhoz.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások