Connect with us

Szabadügynök

Top 10 szabadügynök WR

Nem túl mély idén a merítés az elkapók közt a szabadügynökpiacon, legalábbis ha valaki kezdőt keres. Mindössze négy olyan játékosunk van, akik igazából minden csapatban beférnének az alap 11-be, és nem elképzelhetetlen, hogy végül csak egyikük kerül ki ténylegesen is a piacra. Mögöttük van pár korábban megbukó játékos, pár biztos kező veterán, utánuk viszont már csak perememberek alkotják a WR classt idén, így nagy verseny lehet a legjobbakért.

Grafika: NBC

1. Amari Cooper – A szinte tökéletes opció

Meglepő lenne, ha Amari Cooper kikerülne a piacra, szerintem a Cowboys megmozgat majd minden követ, hogy ezt elkerülje. A franchise tag viszont a Prescott-kérdés miatt nem feltétlen opció, így könnyen lehet, hogy évi $20 milliót ki kell csengetnie Jerry Jonesnak – ha pedig ő nem teszi meg, akkor erre kell számítania a többi csapatnak is. Cooper kisebb sérülésekkel bajlódva eljutott 1189 yardig 8 TD mellett a 2019-es szezonban – mindkettő a 7. helyre volt elég a ligában, pedig csak a 16. legtöbb targetet kapta -, és látványos volt a visszaesés a Cowboys támadósorának hatékonyságában, ha ő nem tudott, vagy nem tudott száz százalékosan ott lenni a pályán. Óriási tehetség, még csak 26 éves lesz a következő szezon kezdetén, így szinte tökéletes opció lehet a piacon a WR-ekre ácsingózó csapatok szemében, és joggal fog elkérni évi 20 millió dolláros (vagy a körüli) fizetést, ami egyébként a második helyre repítené a fizetési listán Julio Jones mögött. Legfeljebb a sérülékenység lehet kockázat nála.

2. AJ Green – Az öreg sztár

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások