About the author

16 Comments

 1. 1

  cornerstone ducks

  Shaq Barrettet a piacon kb 16-18m lövik be. 14ért nem megy a cardinalsba max egy contender csapathoz

 2. 2

  katonadani

  a rúgóstat javítva :D

 3. 3

  petipajti

  ez akkor sem tűnik jobb aránynak :D

 4. 4

  petipajti

  johnsont vigye el a miami, de úgy, hogy kapjon még egy 5. körös picket. azzal tovább építhetnék a csapatot meg lenne fitz mellett még egy értelmes veteránjuk johnson azért annyira nem rossz, mint amennyire láttuk tőle az elmúlt 2 évben, pénz meg van bőven miamiban.

 5. 5

  renningan

  Szerintem egyetlen jó szezon után nem fog annyit kapni, én legalábbis nem adnék neki :D Szerintem olyat kap, mint Fowler kapott, + cap növekedés (Fowler 12 milláért írt alá tavaly). De persze bármi lehet :D

 6. 6

  Attila

  Szerintem, ha Bulaga hajlandó 9 millióért aláírni, azt a Packers megadja neki azonnal. Akkor pedig nem hiszem, hogy inkább elköltözne Arizonába ugyanazért a pénzért, hacsak nem unt rá nagyon a hidegre. :D

 7. 7

  renningan

  A Packers nem nagyon szokta marasztalni a 30 körüli falembereit, szóval meglepne, ha az idén már 31 éves, és amúgy elég sérülékeny Bulagát marasztalnák.

 8. 8

  ewzywv

  “Egy jó rúgót sem érdemes elengedni, Zane Gonzalez 54-ből 35 rúgást bevert” Hmmm… :D Peterson elmegy akkor egy CB se ártana

 9. 9

  Hurrá Torpedó

  dehogynem 34 extrából 35-öt belőtt ;)
  egyébként meg szerintem de. van olyan rúgó a mezőnyben aki egy meccsen ki tud hagyni 4 FG-t, szóval ez egy egész szezonra oké (pláne, hogy nem tudjuk miért maradt ki az a 4: blokk, viharos szél, szakadó eső esetén belefér 1-1 hiba szerintem)

 10. 10

  Attila

  Persze, ez így igaz. De mondjuk Lang meg Sitton elengedése még Ted Thompsonnál volt. Gutekunst még nem nagyon küldött el 30-as éveiben járó és jól játszó falembert. A sérülékenysége biztosan nem mellette szól, meg a szezon végén adott nyilatkozata is inkább a váltást sejteti. Én személy szerint ennyiért viszont inkább megtartanám.

 11. 11

  cornerstone ducks

  ha a Tampán múlik és Lichten akkor lehet kap egy 20M szerződést és akkor tuti marad :D

 12. 12

  petipajti

  de itt vmi 35/54 volt, nem? vagy benéztem vmit?

 13. 13

  pritek

  Az egyik hawks meccsen tuti volt egy blokk.

 14. 14

  renningan

  Mondjuk Mike Danielst ő vágta ki, még ha a másik oldalról is. Szerintem ez olyan packers things.

 15. 15

  renningan

  Jó, hát vannak khm.. hát na :D akkor mondjuk úgy, én ennyit tartanék számára reálisnak az eddigi szerződések és a teljesítménye alapján.

 16. 16

  Attila

  Igaz őt nem számoltam. Hát lehet, már csak egy-másfél hónap és megtudjuk. :D
  Én azért remélem a megtartását, mert nem érzek mögötte semmilyen mélységet, ami például Danielsnél maradva azért inkább megvolt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team