Connect with us

Prémium cikkek

Szerezzük be azt a hajszálat! – Packers FA-kitekintő

Tavaly egy új fejezetet nyitott Brian Gutekunst a Packers történelmében, hiszen nem csak új vezetőedzővel, de régen látott agresszív free agencyvel próbált erősíteni csapatán. Matt LaFleur első évében egy hajszál választotta el a csapatot az év meccsétől, de szerencsére egy hajszálat nagyon könnyen lehet manapság pótolni.

Cap space

Az Over The Cap adatai alapján jelenleg $23 700 042-ből gazdálkodhat az offseasonben Gutekunst, de természetesen ezen az összegen lehet – és kell is – növelni.

A Packers GM-ének első és eddigi legrosszabb igazolása egyértelműen Jimmy Graham volt, akit ráadásul posztja legjobban kereső játékosává tett. Messze elmarad a New Orleans-i önmagától, így ideje lenne búcsút venni tőle. Szintén az offense-ben lehet egy újabb távozó Lane Taylor személyében, akinél már tavaly is rezgett a léc, de az újonc Elgton Jenkins körüli bizonytalanság még a rosteren tartotta. Nos, Jenkins bevált, Taylor sérülés miatt pedig a szezon érdemi részét kihagyta, de nincs is rá szükség ennyi pénzért.

Reálisan ezzel a két nagyobb cuttal lehet számolni, Corey Linsley-t aligha hiszem, hogy elküldené a vezetőség, más elküldésével meg számottevően nem nőne a cap. Így nagyjából 36 millióval szabadulhat rá a free agencyre a Packers, de előtte a saját portája körül kell rendet tennie.

Szabadügynökök

A márciusi piacnyitást 15 korlátlan (UFA) és 6 korlátozott (1 RFA, 5 ERFA) szabadügynökkel várja, de szerencséjükre kevés a fejvakaró választás. A fontosabb játékosokkal foglalkoznék bővebben, akik alább láthatók.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!