Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 5.0

A free agency érdemi része lezárult, ezzel pedig átalakultak a hiányposztok a csapatoknál, így sokkal okosabbak vagyunk ráfordulva a draft-szezonra (legalábbis azt hisszük). Az előző mockomban még nem vadultam be, most viszont már négy cserét is megejtettem, ráadásul hármat a top11-ben! A Dolphins pedig maradt a fenekén 1/5-ön.

 1/1 Cincinnati Bengals
 Joe Burrow
 QB, LSU

Továbbra sincs változás az 1/1-ben, még ha lehet is hallani olyan pletykákat, hogy a világ minden pénzéért akár le is cserélne a Bengals. Nem hiszem, továbbra is Cincybe megy Burrow.

 1/2 Washington Redskins
 Chase Young
 Edge, Ohio State

Szerintem a Redskins marad a helyén és nem visz irányítót. hanem kiválasztja Chase Youngot. A Bengalshoz képest itt kevésbé lepne meg akár Tua kiválasztása, akár egy lecsere, de úgy gondolom, maradnak és viszik a draft legjobb játékosát.

 TRADE 1/3 Los Angeles Chargers
 Tua Tagovailoa
 QB, Alabama

Legutóbb a Dolphinsszal cseréltem fel ide, most viszont a Chargerst gondolom befutónak. Az ellenérték valahogy úgy nézhet ki, hogy jövő évi első kör és idei második kör, és akkor esetleg még a Lions ad vissza egy jövő évi negyedik kört vagy hasonló. A Lions részéről ezt simán elfogadnám, hiszen visszacserélve is kivihetik majd Okudah-t Slay helyére. A Dolphins akár tudja überelni ezt az ajánlatot, de nem tudom, akarja-e, ott inkább azt érzem, hogy nem szívesen szabadulnának az összeszedett extra pickjeiktől és nem adnának fel egy idei elsőt és egy jövő évi másodikat például, hogy körülbelül azonos értékben legyenek a Chargersszel.

A Chargers az idei holtszezon mozgásai alapján szerintem erre a felmozgásra készül, a védelem hihetetlenül jól néz ki nevek alapján, végre a támadófalat is erősítette a csapat (még ha ez közel sincs kész jelenleg). Ráadásul a támadófal jobb oldalát erősítette a Chargers Turnerrel és Bulagával is, ez pedig mit ad isten a balkezes Tua Tagovailoa vakoldala. Furcsa egybeesés, nemdebár?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!