Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 5.0

A free agency érdemi része lezárult, ezzel pedig átalakultak a hiányposztok a csapatoknál, így sokkal okosabbak vagyunk ráfordulva a draft-szezonra (legalábbis azt hisszük). Az előző mockomban még nem vadultam be, most viszont már négy cserét is megejtettem, ráadásul hármat a top11-ben! A Dolphins pedig maradt a fenekén 1/5-ön.

 1/1 Cincinnati Bengals
 Joe Burrow
 QB, LSU

Továbbra sincs változás az 1/1-ben, még ha lehet is hallani olyan pletykákat, hogy a világ minden pénzéért akár le is cserélne a Bengals. Nem hiszem, továbbra is Cincybe megy Burrow.

 1/2 Washington Redskins
 Chase Young
 Edge, Ohio State

Szerintem a Redskins marad a helyén és nem visz irányítót. hanem kiválasztja Chase Youngot. A Bengalshoz képest itt kevésbé lepne meg akár Tua kiválasztása, akár egy lecsere, de úgy gondolom, maradnak és viszik a draft legjobb játékosát.

 TRADE 1/3 Los Angeles Chargers
 Tua Tagovailoa
 QB, Alabama

Legutóbb a Dolphinsszal cseréltem fel ide, most viszont a Chargerst gondolom befutónak. Az ellenérték valahogy úgy nézhet ki, hogy jövő évi első kör és idei második kör, és akkor esetleg még a Lions ad vissza egy jövő évi negyedik kört vagy hasonló. A Lions részéről ezt simán elfogadnám, hiszen visszacserélve is kivihetik majd Okudah-t Slay helyére. A Dolphins akár tudja überelni ezt az ajánlatot, de nem tudom, akarja-e, ott inkább azt érzem, hogy nem szívesen szabadulnának az összeszedett extra pickjeiktől és nem adnának fel egy idei elsőt és egy jövő évi másodikat például, hogy körülbelül azonos értékben legyenek a Chargersszel.

A Chargers az idei holtszezon mozgásai alapján szerintem erre a felmozgásra készül, a védelem hihetetlenül jól néz ki nevek alapján, végre a támadófalat is erősítette a csapat (még ha ez közel sincs kész jelenleg). Ráadásul a támadófal jobb oldalát erősítette a Chargers Turnerrel és Bulagával is, ez pedig mit ad isten a balkezes Tua Tagovailoa vakoldala. Furcsa egybeesés, nemdebár?

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 1/4 New York Giants
 Mekhi Becton
 OT, Louisville

A védelem volt a prioritás a szabadügynökpiacon, ami jól is van így. Most sem lenne meglepő további erősítés a defense-be, de épül egy fiatal támadósor, ahová még hiányzik egy jó tackle. Igazából Wills vagy Wirfs sem lepne meg, de valahogy még mindig úgy érzem, hogy Gettlemannek Becton fog a legjobban tetszeni.

 1/5 Miami Dolphins
 Justin Herbert
 QB, Oregon

Valahogy az az érzésem, hogy a Dolphins nem akar belemenni licitháborúba és nem akarja a nehezen összegyűjtögetett pickjeit egy jó nagy csomagba beletenni és felmenni Tuáért. Lehet tévedek, mindenesetre most ez a szcenárió alakult ki ebben a mockban, így pedig marad a Dolphins 1/5-ön és kiválasztja Justin Herbertöt, aki szerintem nagy visszaesés Tuához képest, de állítólag Miamiban szeretik őt is.

 1/6 Detroit Lions
 Jeffrey Okudah
 CB, Ohio State

Begyűjteni egy plusz első- és második kört, majd kihúzni azt a játékost, akit egyébként is választottam volna az eredeti picken. Túl szép, hogy a Lions-szurkolóknak igaz legyen?

 1/7 Carolina Panthers
 Isaiah Simmons
 Defense, Clemson

Nem igazán látom a tervet a Panthersnél jelenleg a piac alapján, így a draftra is nagyon nehezen tudok jósolni. Így tehát maradok a legutóbbi Simmons pickemnél, a Clemson védője nagyon sokat tudna hozzátenni ehhez az újjáépülő defense-hez.

 1/8 Arizona Cardinals
 Tristan Wirfs
 OT, Iowa

A Hopkins-trade eléggé egyértelművé tette számomra, hogy itt bizony tackle fog érkezni a Cardinalshoz 1/8-on. Wirfs pedig tökéletesen illik ebbe az offense-be, hiszen baromi atletikus.

 TRADE 1/9 Tampa Bay Buccaneers
 Jedrick Wills
 OT, Alabama

Itt a második TRADE! A Jaguarsnak ugyan így is sok pickje van, de itt nem volt olyan játékos, akit nem tudtak kihagyni, és a Buccaneers helyén is bent lesz még néhány kiszemeltjük közül legalább az egyik. A Bucs pedig Brady leigazolásával elég egyértelműen win now módba lépett, és összességében nagyon jól is néz ki ez a keret, a tackle poszton viszont még javítani kell. Meg kell védeni Bradyt, Wills pedig szerintem a legjobb OT a classban.

Ellenérték a trade value chart alapján lehet két harmadik körös pick, vagy egy második körös pick, és akkor a Buccaneers még visszakap egy harmadik kört.

 1/10 Cleveland Browns
 Andrew Thomas
 OT, Georgia

Conklint leigazolta a Browns a jobb oldalra, most jöhet Thomas a balra. Nem Joe, de hátha megközelíti legendás elődje teljesítményét.

 TRADE 1/11 Denver Broncos
 Henry Ruggs III
 WR, Alabama

Újabb TRADE! A Jetsnek borzasztóan alakult a top10, ugyanis mind a 4 tackle kiment, így pedig nem volt ellenére a csapatnak a hátramozgás. A Broncos pedig úgy látta, hogy ha a helyén marad, akkor a Jets-Raiders-49ers trióval (és akár Jaguarsszal együtt négyessel) kiemehet előle mind a három top WR, így fel kellett jönni. Ruggs meglepő lehet, mint első draftolt elkapó, de szerintem nagy különbség nincs közte és a Jeudy-Lamb duó közt, és úgy gondolom, ő illene legjobban Sutton túloldalára Denverben.

Ellenértékként a draft value chart alapján egy harmadik kör (3/77) elég lehet a felmozgásra.

 1/12 Las Vegas Raiders
 Jerry Jeudy
 WR, Alabama

Nem igazán tudom eldönteni, hogy Jeudyt vagy Lambet akarja inkább a Raiders, és most mindkettő bent van még. Szerintem Jeudy a jobb elkapó, így most ő költözhet Vegasba.

 1/13 San Francisco 49ers
 CeeDee Lamb
 WR, Oklahoma

Esetleg Derrick Brown / Javon Kinlaw is csábító lehet Buckner elküldése után, de Sanders elengedésével szinte kötelező az egyik első körös pickkel elkapót hozni, és ha bent van Lamb, akkor nem szabad itthagyni. Szörnyen jó lehet ő ebben a támadósorban.

 1/14 Jacksonville Jaguars
 Derrick Brown
 iDL, Auburm

A Jaguars elég jó helyzetben van, ha a Bucs vagy akár a Broncos fel akar cserélni a helyére, hiszen még itt is szerezhet olyan játékost, akit akár 5 hellyel korábban is kiszemelt. Most úgy hozta az élet, hogy Derrick Brown még elérhető, így be is lehet őt egyből dobni a fal közepére.

 1/15 New York Jets
 Josh Jones
 OT, Houston

A Jets lemaradt a legjobb tackle-ökről, de legalább begyűjtött még egy harmadik körös picket és így is erősíti a támadófalát, még ha nem is prémium opciókkal. Jones nálam egyértelműen az ötödik legjobb tackle és még első körös grade-del rendelkezik, ráadásul szerintem a Dolphins ki is vinné 1/18-ra, így most be kell húznia a Jetsnek. Csalódástkeltő volt a piaci tevékenysége a gárdának, és csalódás lehet, hogy lemaradnak a 4 top tackle-ről, de Jonesszal vigasztalódhatnak.

 1/16 Atlanta Falcons
 CJ Henderson
 CB, Florida

A Jaguars vagy a Jets is kivihette volna az előző két pickkel Hendersont, de a Falconsnak szerencséje van és meg tudja kaparintani a class második legjobb CB-jét. El is kél a segítség a poszton, az biztos…

 1/17 Dallas Cowboys
 K'Lavon Chaisson
 Edge, LSU

Robert Quinn távozott, most jöhet egy új passzsiettető a fal szélére a hihetetlenül hajlékony Chaisson személyében.

 TRADE 1/18 Minnesota Vikings
 Javon Kinlaw
 iDL, South Carolina

Csúszott, csúszott Kinlaw, a Vikings pedig nem hagyhatta ki ezt a lehetőséget, még ha érkezett is Pierce a piacon. Nem ez volt az eredeti tervem a Vikingekkel, de Kinlaw itt már olyan értéket képvisel, hogy le kellett rá csapni egy feltrade árán is. A két első körös pick miatt ezt most kicsit könnyebben teheti meg a csapat.

Ellenérték a draft calue chart alapján lehet a 3/105 + 4/132, vagy a 3/89, és akkor még vissza is kapnak egy 5/173-at.

 1/19 Las Vegas Raiders
 Jeff Gladney
 CB, TCU

Gondolkodtam Jordan Love-on, de megnéztem Mariota szerződését, és hacsak nem cserélik el Carrt hirtelen, nem fog irányító jönni magasan a Raidershez. Így pedig jöhet egy kiváló cornerback a tavaly draftolt Trayvon Mullen túloldalára.

 1/20 Jacksonville Jaguars
 Kristian Fulton
 CB, LSU

Jelenleg Darqueze Dennard és DJ Hayden a két legjobb cornerbackje a Jaguarsnak. Azt hiszem nem kell indokolnom a CB-húzást.

 1/21 Philadelphia Eagles
 Justin Jefferson
 WR, LSU

Az Eaglesnek nem volt lehetősége a felcserére, a Jetsig felmenni túl drága lett volna, utána pedig gyorsan kiszedték az elkapókat. Így jöhet a szerintem top3 utáni egyértelmű legjobb WR, Justin Jefferson, aki nagyon biztos célpontot tud majd biztosítani Wentznek, elsősorban a slotból indulva Agholor helyéről. Persze vele egyáltalán nem lenne megoldva még a WR-kérdés, főleg hogy nem jött senki a piacon, meg Jefferson nem is feltétlen olyan stílusú elkapó, akire leginkább szüksége van a csapatnak (szélvészgyors, nagy playmaker), de elindítaná a változást.

 1/22 Miami Dolphins
 Xavier McKinney
 S, Alabama

Minkah Fitzpatrick távozott, jöhet egy másik sokoldalú safety a helyére.

 1/23 New England Patriots
 Jordan Love
 QB, Utah State

Belichick elég régi motoros már, mégsem láttuk sosem, hogy mit kezd akkor, ha irányítóra van szüksége. Szóval elég nehéz jósolni a Patriotsnak ilyen fronton, de hacsak nem a tankolás a cél, nem hiszem, hogy Stidhammel tervezi a jövőt Belichick. Love plafonja magas, ráadásul tavaly konkrétan nulla segítsége volt a társaktól, így mindent egymaga kellett volna megoldjon, amibe persze belecsúszott elég sok hiba is. Igazi boom or bust irányító, de ha berobban, óriásit szólhat.

 1/24 New Orleans Saints
 Patrick Queen
 LB, LSU

Kerestem, de nem nagyon találtam igazi lyukat a kezdőben… Úgyhogy egyrészt BPA alapon is érkezik Queen, másrészt még talán ez a leggyengébb pontja a csapatnak.

 1/25 Minnesota Vikings
 Jalen Reagor
 WR, TCU

Elkapó + cornerback volt a tervem a Vikingsszal, Kinlaw kicsit felülírta ezt, így dönteni kellett, hogy a WR vagy a CB marad a második körre. Talán a CB-t fontosabbnak tartottam volna itt, de nem éreztem senkit értéken, így jött a szélvészgyors Reagor.

 1/26 Miami Dolphins
 Denzel Mims
 WR, Baylor

Ha már támadófalembert nem sikerült draftolni Herbertnek az előző pickkel, akkor legalább itt segítsék ki egy kicsit, jöjjön egy elkapó, akire számíthat a fiatal QB.

 1/27 Seattle Seahawks
 Yetur Gross-Matos
 Edge, Penn State

Clowney-t egyelőre nem sikerült újraigazolni, így jöhet a helyére Gross-Matos. Nyilván visszaesés, de 16-18 millióval olcsóbb megoldás.

 1/28 Baltimore Ravens
 Kenneth Murray
 LB, Oklahoma

A Ravensnél láthatóan prioritás volt a front7 megerősítése a piacon, ezt lehet folytatni a drafton is egy kiváló linebackerrel.

 Tennessee Titans
 AJ Epenesa
 iDL/Edge, Iowa

Epenesa egy nagyon érdekes prospect abból a szempontból, hogy nem igazán tudom elhelyezni sem hogy hol kelhet el, sem hogy pontosan hol fog játszani a pályán. Vrabel viszont szerintem talál neki helyet és többféleképpen is fogja tudni használni.

 1/30 Green Bay Packers
 Brandon Aiyuk
 WR, Arizona State

Nem érkezett elkapó a piacról, így egyértelmű, hogy ezt itt, vagy legkésőbb a második körös pickkel pótolni kell. Most Aiyuk a legjobb elérhető elkapó szerintem, így ő jut a Adams túloldalára.

 1/31 San Francisco 49ers
 Cesar Ruiz
 iOL, Michigan

Tartom, hogy a 49ers ki szeretne innen cserélni, hogy begyűjtsön legalább egy plusz picket, hiszen jelen állás szerint a következő 125 választási jognál nem látjuk majd a San Francisco feliratot a táblán. Azonban nem találtam igazából cserepartnert, vagy hogy kiért lenne érdemes feljönni. Így marad Ruiz, aki megerősítheti a támadófal belsejét, ami talán a leggyengébb pontja a csapatnak most.

 1/32 Kansas City Chiefs
 Trevon Diggs
 CB, Alabama

Nem volt túl akítv a piacon a bajnok, a CB sor pedig elég ramatyul néz ki, így ennek prioritásnak kell lennie itt 1/32-n.

[/ppp_patron_only]

71 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
71 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
juicelandry
juicelandry
2020-03-26 08:31

Dani!

Falcons részéről nem érzed úgy, hogy itt egy BPA alapon Kinlawt ki lehetne vinni?

katonadani
Reply to  juicelandry
2020-03-26 08:43

nem gondolom, hogy nagy különbség lenne BPA alapon Kinlaw és Henderson közt, ha egyáltalán Kinlaw felé billen a mérleg. Szerintem egy polcon vannak kb, a CB pedig fontosabb poszt, én biztos Hendersont választanám a helyükben a két játékos közül, de persze ki lehetne vinni Kinlawt is, hülyeség nem lenne, az is biztos.

balentin
balentin
2020-03-26 10:21

Így, hogy felhoztad a pénzes kérdést a Seahawksnál, ült volna egy Yetur Net-Matos agyzsibbasztás.comment image

Ádám Váradi
Ádám Váradi
2020-03-26 10:22

Nem lett volna jobb választás 1/25-re Mims, mint Reagor?

katonadani
Reply to  Ádám Váradi
2020-03-26 10:29

akár, de egy speed guyt jobban el tudtam képzelni hozzátok

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-03-26 10:29

Elkapóra első kört áldozni nem szabad! :) Főleg nekünk nem. :D
Meglepődnék, ha az első 3 körben húznánk WR-t.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-03-26 10:35

Whit the 89th pick in the 2020 draft, the Minnesota Vikings select Tyler Johnson, wide receiver, Minnesota :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-03-26 10:41

Még ezen is meglepődnék. Figyeld meg előbb fogunk futót draftolni mint elkapót. :) És azt se feledjük, hogy Spielman szeret csereberélgetni. A 12 mostani pickből képes és simán gyárt 14-15-öt.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-03-26 10:45

Egyébként én eltudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy a colts feljön 1/22-re mert nekik mégis kell Love és a Patriots meg kell előzni. Nekem ez simán tetszene ha mondjuk 2.kör és 3.kör lenne az amit adnak

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-03-26 11:05

Ezt én is simán el tudnám képzelni. És még nekem is tetszene.
Az első 3 körben van 5 választásunk, amiből ha csak a fele bejön már nem lesz talán rossza a csapat. Ha ezt a számot tudjuk növelni, akkor az mindenképpen pozitív. Nyilván 20 fölötti rangsorból biztos allPro játékost nem lehet már választani.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-03-26 11:05

Tudnánk még könnyíteni a helyzetünket a FA-agencyn. Például ott van Logan Ryan, Ronald Darby aki nem hiszem hogy sok pénzért aláírhatnának bárhová is mivel már a legtöbb csapat már megtalálta az emberét. De engem az zavar a legjobban, hogy félek nem tudjuk majd elpasszolni Harrist

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-03-26 11:29

Én már nem tartom annyira kardinálisnak Harris elcserélését. Legalább Safety poszton meglennénk. Most is van még 13,4 millió cap space-ünk, szerintem ennyit már nem fogunk tudni elkölteni, ha akarunk akkor sem. Esetleg csak akkor, ha Griffen még sem kap neki tetsző ajánlatot, és mégis meg tudunk egyezni vele. Vagy ha tudunk cserélni Trentért (de akkor meg felszabadítható Reiff fizujának egy nagy része)
Ahogy én látom, hogy Spielman amúgy is a BB utat választja, és ráhajt a kompenzációs pickekre. Ezért nem igazoltunk nagy neveket.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-03-26 14:20

De egy Cornerre akkor is költenünk kellene, slotra megvagyunk. Elvileg Mike Hughes fog ott játszani, Holton Hill-ben is van potenciál, nekem legalábbis ő a kedvenc cornerem a rosteren, és már tavaly is ő volt. Remélem több játék lehetőségét fog kapni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-03-26 10:29

Tavaly a családi béke kedvéért nem húzott CB-t Spielman az első körben.
Idén, hogy helyre álljon az egyensúly kettőt is fog…

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2020-03-26 10:22

Dani, azt lehet tudni hogy MasterCarddal miért nem tudok előfizetni? pedig elvileg elkellene hogy fogadja… (annyi hogy nem magyar hanem svájci)

katonadani
Reply to  Arnold Patsenegger
2020-03-26 10:29

ööö jó kérdés. Hogy magyar vagy nem magyar az biztos, hogy mindegy.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  katonadani
2020-03-26 10:35

Komolyan nem hiszem el… van a kártyának online appja ahol bizonyos tranzakciókat engedélyeznem kell.. amikor a Patreon oldalán rányomok a fizetésre az Appban nem kérdezrá és tök simán elutasítja a Patreonnál..
nem értem…

katonadani
Reply to  Arnold Patsenegger
2020-03-26 10:39

úgy látom pedig, hogy elfogadja a Patreon a mastercardot. Nem tudom, PayPaled van-e esetleg, akár azon keresztül is meg lehet próbálni.
Ha nagyon nem megy semmi, írj emailt és kitalálunk valamit :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-03-26 10:41

Szar modern technika! :)

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  Fetyke
2020-03-26 10:45

Az most nézd meg, az ember itt tart… nem lehet online fizetni… 😄

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Arnold Patsenegger
2020-03-26 10:52

Használj revolutot az online vásárláshoz. Olcsó, egyszerű, biztonságos és mindenhol működik (én a Patreonhoz is azt adtam meg)

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  katonadani
2020-03-26 10:52

még rápróbálok 1*… Ha nem megy akkor megprobálom a paypalt…

csak azért vagyok egy ideg mert ezt a szar kártyát direkt ilyen esetekre tartom… ami egyébént nem kevésbe kerül…

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  katonadani
2020-03-26 22:36

Megoldódott! siker… (paypalen keresztül de a kártyával… kitudja ennek mi értelme…)

acsdav2
acsdav2
2020-03-26 10:35

Dolphinshoz első pickkel ki lett húzva?

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2020-03-26 10:39

Herbert, mert Dani sóher volt felcserélni Tuaért.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2020-03-26 11:29

Na ezt a logikát értse meg az ember :D Pont a legfontosabb poszton fukarkodik :)

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-03-26 11:36

így is húz a legfontosabb posztra és állítólag Hebertöt is szeretik Miamiban, a Chargers pedig szerintem hajlandóbb többet áldozni, mint a Dolphins, amely nagy nehezen összegyűjtögette az extra pickjeit

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-03-26 12:11

A draftpickek szempontjából csóróbb hajlandó többet áldozni, de a gazdag, nem?

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-03-26 12:11

ez sem vezethető vissza egy faktorra. Dolphins építkezés elején van, kell is a sok pick, míg a Chargersnek szinte csak egy fasza QB kell (a keretet tekintve legalábbis). Plusz kérdés, ki mekkora különbséget lát Tua és Herbert közt. Állítólag a Dolphins nem olyan nagyot (persze lehet smokescreen).
És az sem mindig igaz, hogy a gazdagabb többet hajlandó feláldozni, mint a szegényebb

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-03-26 15:17

1.Lehet én látom rosszul, de mintha mindkét csapat 5-5 győzelemmel zárta az idényt…… De igazából tökmindegy, hogy mi mit gondolunk, hogy kellene a Dolphinsnak cselekednie. Egy végtelenül elcseszett franchise ez. Ha van pénzük azt elcseszik Flowersre, Jonesra, Van Noyra, ha kihúznak egy jó játékost, mint Fitzpatrick azt inkább elcserélik áron alul, ha van pickjük elcseszik Rosenre, Harrisre, Wilkinsre.
2. A gazdagabb mindig többet akar. Lásd európai labdarúgók az adócsalásokkal.

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-03-26 15:52

A Dolphins -188-as pontkülönbséggel zárta az idényt, a Chargers -8-assal (ez az adat a győzelmek számánál sokkal jobban mutatja a csapat erősségét. meg ha ránézünk a két keretre, óriási különbség van)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-03-26 20:08

Ez azért óriási hülyeség :D Persze most ez igazol téged (amivel amúgy egyet is értek hisz nyilván jobb csapat a Chargers ez nem is vitás, de egy kicsit többet látsz beléjük, mint amennyit valóban érnek), de ha megnézed a Pats 2.volt ezen a listán. A Cowboys előz titeket, a Texanst a Titans, a Packerst a Vikings szóval ez így nagyon nem igaz, hogy jobb mutatószám, mint a győzelmek.

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-03-27 07:29

persze, figyelembe kell venni a sorsoláserősséget is (lásd Pats, ahol a szezon második fele ha jól számolom csak +6-os volt).
A Cowboys meg összességében mindenképp jobb csapat, mint amennyit tavaly kihozott magából győzelmeket tekintve.
Elég sok kutatás kimutatta már, hogy a pontkülönbség jobb indikátora egy csapat erősségének, a következő szezonra is sokkal jobban jósol, mint a mérleg.

Danika
Danika
2020-03-26 10:52

Furcsa kicsit a denveri feltrade egy WR-ért. Én azt nagyon nem érzem, hiába mockolja mindenki hozzánk Ruggsot. Egy elkapóért jelenleg luxus lenne denveri oldalról egy trade. Én tartom magam a korábban elmondattakhoz. Ha elérhető Isiah Simmons I/7-en, akkor őt meg kell szerezni (I/15; III/77; III/85), mert akkor a védelmet egyből ki lehet pipálni egy mindenessel. Ha maradnak üsse kő Fulton jó lesz még ha reach is kicsit, vagy Patrickosan lefele-lefele gyűjtve a 2. napos cetliket. Nem tudom te erről mit gondolsz?

katonadani
Reply to  Danika
2020-03-26 11:05

A Broncos kerülhet nagyon jó és nagyon rossz helyzetbe is, attól függően mi lesz előtte. Lehet, hogy az első 14ben kimegy pont mindenki, aki jó lenne a csapatnak, és még fel sem akarnak cserélni mások senkiért. Meg kerülhet nagyon jó helyzetbe is, ahol megmarad még 3-4 elég jó opció.
Most a rossz helyzet rajzolódott ki, csak CJ Henderson maradt volna bent, de számolhatott úgy is a csapat, hogy csak Derrick Brown marad bent (Jags simán viheti Hendersont), szóval indokoltnak éreztem a felcserét, még ha nem is megszokott Elwaytől.
Ha maradtak volna, akkor meg nem láttam olyan játékost, akiért fel akart volna cserélni valaki, szóval megragadtak volna egy rossz helyzetben.

Danika
Danika
Reply to  katonadani
2020-03-26 11:11

Tudom ez 15-dik hely nem túl sexi. A nem teljes Sorrend nálam az elképzelhető játékosokból kb. a következő:
Top-10-be trade: Isiah Simmons, Jeffrey Okudah, Tristan Wirfs
15-ön: Jerry Jeudy, CeeDee Lamb, Henry Ruggs III, Kristian Fulton
20-on: Patrick Queen, Denzel Mims
Tavalyiból kiindulva simán potyoghatnak le jó játékosok néhány GM hülyesége miatt.

Vicgeordie
Vicgeordie
2020-03-26 11:05

“Love plafonja magas, ráadásul tavaly konkrétan nulla segítsége volt a társaktól,”

Ha gonosz lennék azt mondanám, hogy Foxboroughban otthon fogja érezni magát :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
2020-03-26 21:23

1.Ne idéz már a cikkből olyan részt ami csak a patreonosoknak érhető el. Nem azért dolgoznak a srácok, hogy olyanok is olvassák a munkájukat akik nem hajlandók fizetni……
2. A poén hibátlan :)

Brude
Brude
2020-03-26 11:36

Raidershez mit mockoltatok? Mert nem vagyok előfizető, de azért érdekelne. Köszi

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Brude
2020-03-26 13:07

Kitradelnek az első körből 9 dollárért, hogy elő tudjanak fizetni patreonon. :)

Kolskegg Thorleikrson
Kolskegg Thorleikrson
2020-03-26 16:56

Ez a patreon dolog,hogy van?Előfizettem,látom is cikkeket,de nem kaptam semmi értesítést,hogy levonták a pénzt és nem is látom,hogy hiányozna a pénz.Csak nem akarok potyázni,mert bőven korrekt ár ezért a munkáért,szívesen adom.

katonadani
Reply to  Kolskegg Thorleikrson
2020-03-26 16:56

minden hónap elsején vonja le a Patreon az összeget :)

Kolskegg Thorleikrson
Kolskegg Thorleikrson
Reply to  katonadani
2020-03-26 16:56

És ez ez mindig automatikus,ameddig le nem mondom?

katonadani
Reply to  Kolskegg Thorleikrson
2020-03-26 16:56

így van

Kolskegg Thorleikrson
Kolskegg Thorleikrson
Reply to  katonadani
2020-03-26 17:11

Az jó,köszi.

Attila Horváth
Attila Horváth
2020-03-26 16:56

Filozofikus kérdés: nem szívás a draft legjobb (nem QB) játékosának lenni? Lásd Barkley, Clowney, stb. Viszik őket magasan a több sebből vérző csapatok sokszor nem a legjobb edzői gárdával terhelten.

katonadani
Reply to  Attila Horváth
2020-03-26 17:11

ilyen szempontból a legjobb QBknak is szívás, rossz csapatba, vélhetően rossz edzői stábba kerülnek.
De összességében vannak, akik magasan is jó helyre kerülnek, de persze kell hozzá szerencse, hogy mondjuk jól építkező csapat draftoljon épp téged.

katonadani
Reply to  katonadani
2020-03-26 17:11

lásd pl Nick Bosa tavaly

Attila Horváth
Attila Horváth
Reply to  katonadani
2020-03-27 14:14

Igaz, ő egy jó kivétel

Lalosz
Lalosz
2020-03-26 17:41

El lehet azt képzelni, lehet bármi realitása annak, hogy nem húz a Dolphins QB-t idén (pláne ha kimegy előttük Tua), és inkább építkeznek + még 1 évig ülhetünk a Fitzmagic bandwagonon (legjobb OL 1/5-re és így tovább), azért hogy jövőre draftolják Trevort?

katonadani
Reply to  Lalosz
2020-03-26 17:41

ezzel a tervvel az a baj, hogy már idén is “elrontották” a tankolást a sok győzelemmel, most még jobb is lett a csapat, így nehezen tudom elképzelni, hogy nem húznak most irányítót.

Lalosz
Lalosz
Reply to  katonadani
2020-03-26 18:05

Az idei drafttal meg pláne jobb lehet a csapat :) ráadásul jövőre is lesz min. 2 első körük (ki tudja mit garázdálkodnak addig) az már akár elég lehet ahhoz, hogy ha nem övék az 1/1 akkor tradeljenek egy bitangot.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Lalosz
2020-03-26 20:09

Egy közepes első kör (én a Texanst odavárom) semmire sem elég, hogy fel tradeljenek az 1/1-re. Ráadásul az 1/1-et birtokló csapat aligha lesz olyan, hogy ne Lawrencet húzná.

Gergely Angyal
Gergely Angyal
2020-03-26 18:39

Huhh, eszerint a szcenárió szerint hatalmas O fal és WR rush lesz, ahogy látom. :D

Vivalaresistance
Vivalaresistance
2020-03-27 14:44

Az a szép, hogy még a sokszor vaskalapos NFL is ingyenessé tette a gamepass-t de a mi magyar szakértőink még a járvány alatt sem engednek és jól megtartják a véleményüket a fizető közönségnek. Taps taps FK szép volt.

katonadani
Reply to  Vivalaresistance
2020-03-27 16:45

Kedves vivalaresistance,

ahogy a legtöbben, mi sem szeretnénk munkanélkülivé válni ebben a nehéz időszakban, nem szeretnénk “bezárni a boltot”. Abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy minket nem sújtanak a járvány negatív hatásai, tehát nem kényszerülünk erre, de nem gondolom, hogy bárki önként lemondana a munkájáról, a megélhetéséről. Mert alapvetően erre kérsz minket ezzel.

Mi nyújtunk egy bizonyos szolgáltatást, amit aki szeretne, igénybe tud venni. Még ha jóval kisebb léptékben is, de az alapelv hasonló például a Netflixével, amely ugyanúgy nyújt egy szolgáltatást, és ha valaki filmeket, sorozatokat akar nézni, akkor elő tud fizetni erre és igénybe tudja venni ezt az egyébként a helyzetre való tekintettel sem ingyenes szolgáltatást.

Egyébként pedig ingyenessé tettük az összes eddig írt playbook cikkünket, közel 100 darabot, szóval lehet komoly anyagokat olvasgatni a karantén idejére.
https://fuzovelkifele.com/2020/03/egy-honapig-ingyenesek-a-playbook-cikkeink/

Ezen felül podcastben volt már 3 mockunk, nyomjuk a prospectismertető podcasteket is, szóval bőven kifejtjük a véleményünket ingyenes platformon is, van mit olvasni, hallgatni annak is, aki nem tudja / nem akarja kifizetni, vagy épp sajnálja azt a havi 3 dollárt.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  Vivalaresistance
2020-03-27 20:45

Az NFL milliárdokat keres!! Dollárban! Azért ne hasonlítsd már az ő lehetőségeiket… az FK a semmiből építette ezt fel Magyarországon az elmúlt években teljesen ingyen… és ezt a rengeteg tartalmat amit a srácok csinálnak egész évben, szerinted ki csinálná meg ingyen a mai világban? Azt akkor jönnek az ilyen hülye kommnetek mint ez is… pf… ideje lenne kicsit észbe kapni…

vegyél a hónapban kettő darab csokival kevesebbet… azt már meg is oldódott előfizethetsz… ha meg nem akarsz előfizetni akkor csak olvasd a híreket meg van még egy csomó minden ami ingyenes… amiért így sem kérnek pénzt… vagy menj keress másik oldalt (spoiler magyart minőségit nagyon nem talalálsz majd)… vagy olvass amerikai oldalakat.. google mittom Én.

De ez már marha unalmas… minden második cikk alatt jön valaki azt elkezdi ezt a picsogást a pateronról….

71
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x