Connect with us

Prémium cikkek

Hol látjuk legközelebb Tom Bradyt?

Rengeteg a pletyka Tom Bradyvel kapcsolatban, hisz idén először tényleg szabadügynök lesz és reális esély van arra, hogy egy új csapatban próbálja ki magát (már ha akarja). Összeszedtük a hét (+1) legesélyesebb csapatot, amelyeknek van esélye a jövőbeni Hall of Famer megszerzésére.

 

 

Legutóbb hasonló akkor történt, amikor Peyton Manning kikerült a szabadügynökpiacra. Persze Kirk Cousins is relatíve nagy név volt, de érte csak két csapat versenyzett komolyan, Manningért ellenben a liga negyede sorban állt, és most jó eséllyel Bradyért is sorban fog.

 

 New England Patriots
 Mellette: Bill Belichick, könnyű a csoport, ismerős terep
 Ellene: Gyengülő OL-, TE- és WR-corp, öregedő csapat, hideg, rövid távú szerződés

 

A Patriots lenne sok szempontból a legkézenfekvőbb választás, hisz New Englandben dolgozik a liga legjobb edzője, szinte garantálva van a csoportgyőzelem (a Bills jobb szereplése ellenére sem mondhatjuk, hogy nem a Patriots a favorit), nem kell egy új közeget megszokni vagy egy új playbookot megtanulni. Ezeket leszámítva viszont messze nem ideálisak a körülmények.

 

A támadófal nem az igazi (Joe Thuney lelép, David Andrews egészsége kérdéses, Isaiah Wynn üvegből van, Marcus Cannon lassan kiöregszik, Dante Scarnecchia pedig visszavonult), nincs még közepes TE sem a csapatban, a legjobb elkapó az egyre öregebb és egyre többet sérült Julian Edelman. Költőpénzből sincs túl sok, a védelem gerincét alkotó secondaryből a McCourty-ikrek és Patrick Chung már bőven túl van a zeniten, így a defense-től is visszaesés várható. A hideg sem előny – nem mintha ez eddig zavarta volna Bradyt, de nem véletlenül kerültek vele kapcsolatban elő olyan csapatok, amik vagy alapból meleg helyen játszanak, vagy dome-ban. Továbbá az is a Patriots ellen szól, hogy Brady még relatíve hosszú távú szerződést szeretne, a New England viszont csak egyéves távlatban gondolkozik.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!