Connect with us

Prémium cikkek

Végre jó kezekben – Redskins FA-kitekintő

Teljesen új vezetéssel vág neki a 2020-as szezonnak a Redskins – a ligában igen tisztelt és elismert Ron Rivera került hatalomra kvázi Bill Belichicki szerepkörben, ami ha nem is feltétlenül garancia a sikerre, összehasonlíthatatlanul jobb, mint a Jay Gruden – Bruce Allen HC-GM páros. Itt az ideje optimistának lenni.

 

Rivera nem húzta az időt, egyből nekilátott a szemét kitakarításához: elküldte a CB Josh Normant, a TE Jordan Reedet, a safety Kenny Ladlert, a védőfalember Chris Odomot és a WR Paul Richardsont, felszabadítva ezzel 24,5 millió dollárt. További kivágásokra nem nagyon lehet számítani, hisz a csapat lehívta Adrian Peterson opcióját, illetve Rivera nyilvánosan kijelentette, hogy Ryan Kerrigan is marad. Rajtuk kívül pedig csak a 2017-es class 3-4-5. körös pickjeit, a kezdő cornernek számító Fabian Moreau-t, a szintén kezdő Montae Nicholsont és a jelenleg TE1 Jeremy Sprinkle-t lehetne elküldeni összesen 6 millió dollárért. Egyikük sem klasszis, de fiatalok, bőven elférnek a keretben, ráadásul így is rengeteg pénze van a csapatnak.

 

 

A fent említett kivágások után a csapat 61 millió dollárnyi cappel rendelkezik, ami a 10. legtöbb. Ugyan kivágásokkal nem sok értelme van ezen növelni, de cserékkel már annál inkább. Quinton Dunbar és Trent Williams is kért már cserét vagy menesztést korábban, és mivel mindketten top játékosok a csapatban, így csak a trade jöhet szóba. Előbbiért egy hátsó körös pick, utóbbiért akár egy első kör is szóba jöhet, kis szerencsével nagyon jól kijöhet a dologból a csapat. Mindennel együtt tehát 61-77 millió dollárral gazdálkodhat a Redskins.

 

A legfontosabb szabadügynökök és hiányposztok

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!